Hyvinvointivalmennus 💖 stressinhallintakurssi

Kun on korona, pysyttele kotona!

 

Jotain hyvää koronassakin – nimittäin terveyttä ja hyvinvointia lisäävien verkkokurssien täsmäale!

Sekä TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus (6 kk) että Selätä stressi! Stressinhallintakurssi (4 kk) toimivat turvallisesti verkossa. 

Tarjoankin nyt korona-ajan tarjouksena kaksi parasta verkkokurssiani ihan huiman edullisesti, jotta voisin omalta osaltani tehdä kaiken terveemmän työelämän ja parempivointisten yritysten puolesta.

Voitte käydä molemmat kurssit joko kaikki samaan tahtiin tai jokainen voi käydä kurssit omaan tahtiin.

HUOM! Kaikki kurssimateriaali on käytössänne myös jatkossa. 🤗

 

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus

tyky kurssi verkossa
TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus parantaa terveyttä, sekä lisää energiaa ja elämäniloa. Jokaisen omilla ehdoilla!

 

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus on jaettu kolmeen, hyvinvointia lisäävään aihealueeseen: mieli, ruokavalio ja liikunta. Jokaista aihealuetta käsitellään monipuolisesti, käytännön ohjeiden kera. Lisämateriaalina pääsette kuuntelemaan valmentajan omia kokemuksia kustakin aihealueesta. Lisäksi kurssilla saadaan aihealueittain erilaisia hyvinvointitehtäviä, joiden avulla positiivinen elämänmuutos on tehokasta ja varmaa. 

TERVEYDEKSI! hyvinvointivalmennuksen kurssimateriaali tulee sekä perusteellisesti käsiteltynä kirjoitetussa muodossa että audiona. Näin voitte valita aiheesta joko lyhyen tai pitkän version oman ajankäytön ja persoonallisuustyypin mukaan tai esimerkiksi lukea erityisesti kiinnostavasta aiheesta lisätietoa tekstiversiosta. Linkit kurssimateriaaliin tulevat suoraan jokaisen sähköpostiin.

Kurssin kesto on 6 kk (toki materiaali on myös sen jälkeen käytössänne) sisältäen yhteensä 42 eriaiheista hyvinvointia lisäävää materiaalia, joiden avulla tutkitusti hyvinvointi lisääntyy ja stressi vähenee. 

 

 

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus sisältää mm.

  • Liikunta- ja ravitsemusohjeet
  • Lihaskunto-ohjelman (kuntosaliohjelman ja kotijumppaohjelman, minkä voi toteuttaa missä tahansa)
  • Aerobisen liikunnan suunnitelman
  • Liikunnan jaksotussuunnitelman
  • Palauttavat jooga-ohjeet
  • Erilaisia mielenhallinta- ja rentoutumisharjoituksia
  • Kaikki halukkaat saavat myös yksilöllistä palautetta ruokapäiväkirjasta
  • Ja paljon muuta!

hyvinvointivalmennus Kaikki nämä jokaisen omien tavoitteiden, ajankäytön ja mieltymystn mukaan!

Lue lisää TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennuksesta!

 

Paljonko hyvinvointivalmennus -verkkokurssi maksaa?

Vain 3 € / viikko
eli 75 € / hlö / 6 kk tai
1299 € / koko yritys / 6 kk

Selätä stressi! Stressinhallintakurssi

Stressinhaliintakurssi, mikä auttaa itsensä löytämisessä
Helpota ja ennaltaehkäise stressiä tutustumalla itseesi ja voimavaroihisi!

 

Selätä stessi -stressinhallintakurssi keskittyy stressinhallintaan, jokaisen omien voimavarojen löytämiseen sekä itsensä hyväksymiseen ja rakastamiseen. 

4 kk kestävä kurssi auttaa jokaista tunnistamaan stressaavat tilanteet ja tarjoaa työkalupakin vastaisuuden varalle stressiä helpottamaan. Kurssilla myös perehdytään omiin tunteisiin ja niiden hyödyntämiseen, opetellaan olemaan itsemyötätuntoisia sekä pitämään itsestään juuri sellaisena kuin on.

Koska kurssi on stressinhallintakurssi, se  on rakenteeltaan hyvin kevyt, sillä harvoin stressaantunut kaipaa lisästressiä monimutkaisista tehtävistä. Stressinhallintakurssilta onkin poistettu kaikki ylimääräinen ja jätetty vain tiivis ydin.

Kurssilla saadaan viikoittain lyhyen ohjeen viikkotehtävään suoraan jokaisen sähköpostiin. Viikkotehtävät puolestaan koostuvat hauskoista, mutta tehokkaista tavoista päästä tutustumaan paremmin omiin ajatusmalleihin, tunteisiin ja haaveisiin. Viikkotehtävä voi olla esim. yhden elokuvan katsominen tai yhden kappaleen kuuntelu. Vaikka stressinhallintakurssi on erittäin miellyttävä käydä, se on äärimmäisen tehokas.

Kurssi perustuu tieteeseen ja siinä hyödynnetään mm. taideterapiaa, tunnetaitotyöskentelyä ja positiivista psykologiaa.

Lue lisää Selätä stressi! stressinhallintakurssista!

 

Paljonko stressinhallintakurssi maksaa?

alle 10 s / pvä
eli 9,50 € hlö / 4 kk tai
4 kk tai 459 € / koko yritys
yritysvalmennus

Kauanko tarjous on voimassa?

 

Tarjous on voimassa niin pitkään kuin korona rajoittaa elämäämme. Voitte osallistua kurssille milloin haluatte, sillä valmennukset eivät ole interaktiivisia. 😊

Pääsette mukaan  kontaktoimalla yhteystietolomakkeen kautta, laittamalla viestiä hyvinvointipalvelut@paivansara.fi tai soittamalla numeroon 045 1202512.

HUOM! Muista kertoa oston yhteydessä koodi ”korona”.

Edellämainituista yhteystiedoista voitte myös kysellä lisätietoa joko TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennuksesta tai Selätä Stressi -kurssista tai muista palveluistani.

Sydämellisesti tervetuloa! 💖

 

Osallistumalla valmennukseen hyväksyt myös tietosuojan.

stressinhallinta koulutus

Kuka minä olen?

Hyvinvointivalmentaja Anneli Päivänsara

Olen Anneli Päivänsara – terveellistä elämää ja hyvää oloa arvostava journalistiikan maisteri, tietokirjailija, hyvinvointi- ja työhyvinvointivalmentaja, henkilökohtainen valmentaja, kuntosaliohjaaja ja ryhmäliikuntaohjaaja sekä taukojumppa-sovelluksen sisällön suunnittelija. Mutta ennen kaikkea olen kahden ihanan ja vilkkaan pojan äiti, aviovaimo, tytär ja ystävä. 

Lisäksi olen liikenneonnettomuudesta selviäjä, allergialapsen äiti ja entinen tukka putkella suorittaja. 

Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeintä maailmassa. Tärkein arvo minulle on rakkaus -sen kaikissa muodoissaan. 

Olen löytänyt oman polkuni yrityksen ja erehdyksen kautta ja elän tasapainoista sekä onnellista elämää. Suurin missioni tällä hetkellä onkin tuoda terveyttä, energiaa ja hyvää oloa myös muille!

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi ❤!