Siirry suoraan sisältöön

Johtaja, esihenkilö ja yrittäjä

– Se parhaiten johtaa, joka sydämellä toiset kohtaa –

Mikäli toimintaasi ohjaavat suuret arvot ja suuri sydän ja autat tavalla tai toisella toisia onnistumaan, olet timantti! 💎 Kaipaatko jeesiä, jotta voit hioa timanttisi huippuunsa?

Johtaja – ohjaako toimintaasi suuri sydän?

Jotta voit ohjata ja auttaa (johtaa) toisia, sinun tulee ensin osata ohjata itseäsi!

  • Jotta voit johtaa tuloksia, sinun tulee osata ohjata ihmisiä
  • Jotta voit johtaa toisia ihmisiä, sinun tulee ensin osata ohjata itseäsi
  • Jotta voit johtaa itseäsi, tulee ensin tuntea itsesi

Lisäksi hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto ja resilienssi auttavat pääsemään parempiin tuloksiin niin johtajana kuin elämässä muutoinkin!

Hyödyntääksesi psyykkistä ja fyysistä kapasiteettiä optimaalisesti, sinun tulee tietää, miten sinun kehosi ja mielesi toimii. Mitä paremmin tiedostat, ja mitkä taustalla olevat tekijät vaikuttavat toimintaasi, sitä paremmin pystyt tietoisesti valitsemaan parhaan toimintatavan eri tilanteissa.

Haluaisitko tehdä entistäkin parempia päätöksiä ja viisaampia valintoja, mitkä vievät sinut ja tiimin kevyemmin tavoitteisiin ja tuloksiin? Kaipaisitko tsemppiä, tukea ja apua johtotehtäviin tai yritääjäksi siirtymisessä?

Yrittäjä – ohjaako toimintaasi voimakkaat arvot?

Yrittäjällä liiketoiminta lähtee itsetuntemuksesta

Yksityisyrittäjän yrityksen identiteetti on hyvin likellä omaa identiteettiä. Yrityksen vahvuudet ovat usein samoja kuin yrittäjän vahvuudet ja ne kehittämiskohteet vaikuttavat suoraan toimintaan. Myöskään yrityksellä ei ole arvoja, visiota ja missiota tai yrityskulttuuria, vaan ihmisillä.

Kuitenkin itseään on hyvin vaikeaa analysoida ja omia vahvuuksia sekä kehittämiskohteita tunnistaa.

Yrittäjällä myös oma hyvinvointi on kaikki kaikessa, sillä yrittäjä on aika lailla yhtä kuin liiketoimintansa. Yrittäjällä ei ole yksinkertaisesti varaa sairasteluun tai itsensä laiminlyöntiin, mentaalisesti ja fyysisesti. Kuitenkin kun toimintaa ohjaa suuri intohimo ja välittäminen sekä ihmisistä että tuloksista, on haastavaa muistaa palautua riittävästi tai huolehtia optimaalisesti fyysisestä ja psyykkisestä kunnosta. Se on kuitenkin juuri se tärkein asia, jotta sekä sinä että yritys toimisitte optimaalisesti ja saisitte parhaat tulokset – kestävästi.

Haluaisitko tehdä entistäkin parempia päätöksiä ja viisaampia valintoja, mitkä vievät sinut ja yrityksesi kevyemmin tavoitteisiin ja tuloksiin?

Haluatko kuulua tulevaisuuden menestyjiin?

Katso myös:

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!