Kohti keveyttä!

Päästä irti suorittamisesta – kevyt kurssi raskaasta aiheesta

Sinä olet itsesi paras asiantuntija, paljon viisaampi kuin minä.

Siksi en kerro sinulle, miten sinun tulee tehdä. Kerron sinulle omia oivalluksiani inspiraatioksi sekä opetan sinulle työkaluja, miten opit kuuntelemaan sisäistä viisauttasi.

 

Mikä ihme tämä on?

Syväsukellus itseeni ja supervoimiini! -kurssi auttaa sinua uskomaan ihmeisiin – eli siihen, että pystyt ihan mihin tahansa! Työssä ja vapaalla.

Tarkemmin ottaen, kurssi auttaa sinua:

  • tutustumaan omiin supervoimiisi (=vahvuuksiisi ja ainutlaatuisuuteesi)
  • muodostamaan itsestäsi entistä realistisemman ja positiivisemman kuvan
  • poistamaan esteitä omien supervoimiesi käyttöön saamisen tieltä

 👉 Kun opit löytämään omat supervoimasi ja luottamaan itseesi, kaikki voittavat! Tällöin vain taivas on rajana – jos sekään! 🤗

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka näet toisissa vahvuuksia, mutta omien vahvuuksiesi näkeminen on haastavaa. Omat voimavarasi saattavat olla usein hukassa ja vaatimustaso itseäsi kohtaan on kova. Voimakas sisäinen kriitikko saa sinut suorittamaan ja omien tarpeittesi kuuntelu on haastavaa. 

”Olet totteunut antamaan niin paljon toisille – ja ottamaan niin vähän itsellesi!”

Edellytämme, että jokaisella kurssille tulevalla on aito halu kasvaa ja kehittyä (vapaalla tai työssä), avoin asenne sekä suuri sitoutuminen valmennukseen.

Kurssi on sinulle, joka:

  • Haluat saada elämääsi lisää iloa ja valoa
  • Löytää oman onnellisen polkusi puurtamisen ja suorittamisen sijaan
  • Saada sisäisen kriitikon hyväksi työkaluksi rajoittavan tekijän sijaan
  • Saada lisää uskoa itseesi ja unelmiisi
  • Saada työkalut, jolla pääset elämään unelmiesi elämää

Sisältö

Valmennus on jaettu 4 osioon. Valmennus etenee suurin piirtein kuvan osoittaman mallin mukaisesti, 1 aihealue kerrallaan. Yhtä aihealuetta käsitellään hyvin monipuolisesti, avoimesti ja laajasti.

Yhden osion kesto on 2 kk. Sitoudut valmennukseen aina 1 osioksi kerrallaan. Eri osioiden välissä on noin 1 kk pituinen tauko.

Toteutus

Kurssi toteutuu siten, että kokoonnumme 2 kertaa kuussa lounastreffien merkeissä. Päivä on torstai ja treffit alkavat klo 11. 

Aikaa menee n. 30-60 minuuttia.

Ensimmäisellä kerralla muodostat 2-4 valmennukseen osallistujan kanssa oman pienen ja hyvin intiimin ryhmän, jossa saat tukea ja inspiraatiota toisilta. 

Lounastreffeillä käydään edelliskerralta saatuja tehtäviä läpi oman ryhmäsi kesken. Samalla vastataan myös sellaisiin teidän etukäteen lähettämiin kysymyksiin, mitkä askarruttavat enimmistöä.

Kurssitehtävät tehdään itsenäisesti valmennuksen ulkopuolella ja tehtävien herättämiä ajatuksia tai itse tehdäviä voi käydä ryhmässä läpi. Tämä on täysin vapaaehtoista, mutta hyvin suositeltavaa, jotta saisit itse valmennuksesta kaiken irti.

Ryhmä kokoontuu etänä joka toinen viikko, 2 kertaa kuussa lounastreffien merkeissä, jolloin käsitellään lyhesti ja tehokkaasti uutta aihealuetta sekä käydään edelliskerralta saatuja tehtäviä läpi. Joka toinen viikko kuunnellaan / luetaan kurssimateriaalia tehdään tehtäviä itsenäisesti.

Lisämateriaalina voi tulla esim. podcasteja tai vapaaehtoisia lisätehtäviä, mitkä voi tehdä, mikäli kokee aiheen erityisen tärkeäksi itselleen.

 

Suojakilvet, miekat kotiin jätä

tullessasi testaamaan tätä!

Kesto

Yhden osion kesto on 2 kk. Sitoudut valmennukseen aina 1 osioksi kerrallaan. Eri osioiden välissä on noin 1 kk pituinen tauko.

Hinta €

Sinulla on ainutkertainen mahdollisuus hakea pilottikurssille, minkä hinta on vain 279 € / kk! Tulevaisuudessa hinta tulee olemaan vähintään tuplat suurempi. Kysy myös virikesetelioptiosta!

tyytyväisyystakuu 💯%

Mikäli valmennus ei miellytä, voit lopettaa sen milloin tahansa. Valmennuksella on myös 100 % tyytyväisyystakuu, eli mikäli et koe sitä hyödylliseksi, voit saada koko osion summan takaisin. Se kuitenkin edellyttää, että olet käynyt valmennusta ja tehnyt siihen liittyviä tehtävä.

Hakeminen

Mikäli tämä kuulosti mielestäsi mahtavalle ja ainutlaatuiselle tilaisuudelle saada supervoimasi käyttöön ja sisäinen kriitikko kuriin – ja nähdä, miten ainutlaatuinen, upea ja täydellinen olet juuri tuollaisena – varaa aika puheluun. Puhelun on tarkoituksena selvittää, oletko etsimämme henkilö ja soveltuuko valmennus sinulle.

Puhelu ei sido sinua mihinkään ja saat joka tapauksessa jo siitä inspiraatiota sekä hetken olla aito oma itsesi. 💗

Energisin terveisin,

Anneli ja Mika Päivänsara

Onnellisen (työ)elämän opastajat

Asiakaspalaute

5/5

Mikko Laukkanen
Toimitusjohtaja
Visla Solutions Oy

5/5

Tilaan samalla uutiskirjeen❣

Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Päivänsara mainostoimisto

mainostoimisto@paivansara.fi

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!