Parempaa Sisältöä Elämään

Säästä rahaa

säästä aikaa

säästä vaivaa

Hyvä mainostoimisto viestintätoimisto Helsinki Espoo
Mainokset ja Copywriting

Viestintä- ja Mainostoimisto

Hyvä mainostoimisto viestintätoimisto Helsinki Espoo
Someviestintä

Viestintä- ja Mainostoimisto

Tilaa uutiskirje!

Kuka minä olen?

Olen Anneli Päivänsara – terveellistä elämää ja hyvää oloa arvostava sisällöntuottaja ja tietokirjailija, hyvinvointi- ja työhyvinvointivalmentaja sekä kahden ihanan ja vilkkaan pojan äiti. Kiinnostuksen kohteitani ovat aina olleet kirjoittaminen, liikunta ja terveellinen ruoka – samaten kuin matkustaminen ja seikkaileminen. Kaikki, mikä tuo hyvää mieltä ja hyvää oloa.

Tuon uutta raikasta näkökulmaa, rutkasti energiaa ja autan löytämään aidon, sisäisen äänen, olipa puhe sitten yritysilmeestä ja viestinnästä tai valmentamistani ihmistä.

Ystävät ovat minulle todella tärkeitä ja minulla on suuri ilo ja kunnia olla verkostoitunut muiden huippulahjakkuuksien kanssa, jota jakavat saman mission: ihmisten auttamisen. Minulla on verkostossani aivan huikeita osaajia, joiden ydinosaaminen alkaa siitä, mihin oma osaamiseni loppuu.

Lenni, jonka ydinosaamista on ihmisten kohtaaminen ja johtaminen, vastaa johdon kouluttamisista.

Aki vastaa grafiikasta, taitosta, editoinnista ja liikkuvasta kuvasta.

Lue lisää minusta Linkedinissä!

Mainostoimisto työhyvinvointipalvelut sisällöntuottaja Päivänsara


Viestintä- ja mainostoimisto

Sujuvaa sisältöä, mainiota mainontaa!

Laadukas viestintä on avainsana, johon kulminoituu yrityksen imago, brändi sekä myynti. Tehokas viestintästrategia auttaa sinua saamaan kustannustehokkaasti uusia, tyytyväisiä asiakkaita ilman tyrkyttävä myyntiä. 

Mikäli tekstin tuottaminen ei ole ydinosaamistasi tai siihen ei riitä aikaa, ei hätää – autamme sinua suunnittelemaan parhaiten tarpeisiisi sopivan viestintästrategian kustannustehokkaasti.

Viestintä- ja mainostoimiston palvelut

Mainokset ja copywriting

Erilainen näkökulma ja innovatiivinen lähestymistapa takaavat positiivista huomiota herättävät mainokset ja copyt. Meiltä luonnistuvat ketterästi niin sujuvasanaiset copytekstit, luovat logot, mainoskampanjat kuin tyylikkäät ja personaaliset esitteetkin. Markkinointimateriaalit kaikkiin tilanteisiin!

mainostoimisto viestintätoimisto Espoo Helsinki uutiskirjeet


Someviestintä

Tänä päivänä näkyvyys somessa on kriittisen tärkeää.

Sosiaalisessa mediassa pystyt profiloitumaan ja tuomaan yrityksesi persoonaa esiin. Somessa voit käydä helposti ja vaivattomasti keskusteluja asiakkaiden kanssa ja kertoa yrityksen tuotteista ja palveluista kiinnostavasti.

Someviestintä vahvistaa yrityksen imagoa ja sitouttaa asiakkaita – mikäli someviestintästrategia on suunniteltu oikein.

Autamme sinua mielellämme mm. seuraavissa:

 • Someviestintästrategia ja somekanavat
 • Imagoa ja brändiä tukevat somesivut
 • Somejulkaisusuunnitelmat vuosikellon mukaan sekä konkreettinen someviestintä

Meiltä saat myös yksittäiset julkaisut eri somekanavissa sovitun suunnitelman mukaan, kuten 3 kertaa viikossa.

hyvä mainostoimisto viestintätoimisto Espoo Helsinki


Yritysilme, brändäys viestintäsuunnitelma ja viestintästrategia

Uudista yritysilme, suunnittele viestintäsuunnutelma ja viestintästrategia sekä raikasta viestintämateriaali! Yhtenäinen viestintästrategia ja viestintämateriaali tuovat uskottavuutta, vahvistavat asiantuntija-imagoa ja brändiä sekä sitä kautta tehostavat myyntiä.

Tarvitsetko suunnitteluapua mm. seuraavien kanssa?

 • Markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat ja – strategiat
 • Yritysimagoa ja ydinviestejä tukevan yritysilmeen suunnittelu tai päivittäminen (mm. brändäys, värit, typografia, logo)
 • Koko viestintästrategian suunnittelu yritysilmeestä sisältömarkkinointiin sisältäen mm. viestintästrategian, viestintäkanavat ja viestintävälineet
 • Kotisivut ja kotisivusisällöt, uutiskirjeet ja blogitekstit 
 • Viestintämateriaalit, mainokset ja esitteet
 • Somekanavat, somesivut, sisältö someen 

Mainostoimisto viestintätoimisto Espoo Helsinki uutiskirjeet


Kotisivutekstit ja yritysblogi uutiskirjeet ja oppaat

Laadukkaat sisällöt kotisivuilla, yritysblogissa, uutiskirjeessä ja oppaissa ovat hyvin tärkeitä yrityksen kannattavuuden kannalta. Niiden avulla pystyt auttamaan ja sitä kautta saamaan uusia asiakkaita sekä varmistamaan nykyisten asiakkaiden asiakastyytyväisyyden.

Ihmiset etsivät ensimmäiseksi tietoa netistä etsiessään palveluntarjoajaa – jos et kerro yrityksestäsi mitään tai tieto on puutteellista, tuotu väärällä tavalla esiin tai ei ole tehty potentiaalisia asiakkaita silmällä pitäen, asiakas valitsee todennäköisesti kilpailijasi tuotteet tai palvelut.

Luomme asiakkaitasi puhuttelevaa, laadukasta ja asiakaslähtöistä sisältöä läpi asiakaspolun eli asiakkaan ostopolun – vieraasta ja sivuvierailijasta uskolliseksi seuraajaksi, liidiksi, tyytyväiseksi asiakkaaksi sekä lopulta suosittelijaksi, jolla on ilo toimia yhtenä yrityksesi tehokkaimpana markkinointi- ja viestintäkanavana.

Unohda tuotteiden tyrkyttävä myynti ja asiakkaiden metsästäminen – tehokkaan viestintästrategian ansiosta saat asiakkaat tulemaan sinun luoksesi!

Kysy lisää mm. seuraavista:

 • Tehokkaat hakukoneoptimoidut kotisivut ja kotisivutekstit
 • Yritysblogitekstit, joilla saat helposti uusia asiakkaita
 • Asiakkaita kiinnostavat, lisäarvoa tuottavat ja asiakkaita sitouttavat uutiskirjeet
 • Lisää uusia asiakkaita tuovat oppaat, listaukset sekä muut maistiaiset palveluista

hyvä mainostoimisto viestintätoimisto Espoo Helsinki

Hyödyt

Ulkoistamalla mainonnan, viestinnän ja sisällöntuotannon säästät aikaa ja rahaa!
1

Saat uusia asiakkaita

Enää perinteinen myynti ei toimi. Nykyään asiakkaita saadaan tarjoamalla heille mahdollisimman paljon hyödyllistä sisältöä.

mainostoimisto viestintätoimisto Espoo Helsinki uutiskirjeet
2

Puhuttelet asiakkaitasi

Jotta voit tarjota asiakkaitasi kiinnostavaa sisältöä, sinun on tiedettävä heidän suurimmat haaveensa ja ongelmaansa. Oikeanlaista sisältöä tulee tarjota oikeassa kanavassa ja oikeaan aikaan.

mainostoimisto viestintätoimisto Espoo Helsinki uutiskirjeet
3

Lisää näkyvyyttä

Verkossa näkyminen on tänä päivänä yrityksen elinehto! Varmista, että asiakkaasi myös löytävät sinut. Jos et ole verkossa, et ole olemassa!

Mainostoimisto viestintätoimisto Espoo Helsinki uutiskirjeet
4

Aikaa ydinosaamiseen

Ulkoistamalla sisällöntuotannon, mainonnan ja viestinnän, sinulle jää aikaa keskittyä ydinosaamiseesi. 

hyvä mainostoimisto viestintätoimisto Espoo Helsinki

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi <3!

Tilaa uutiskirje!


Työhyvinvointi- ja hyvinvointipalvelut


Työhyvinvointipalvelut

Parasta mitä voit tehdä, on sijoittaa yrityksen henkilöstöön – se tulee monikertaisena takaisin!

Jokainen varmasti tietää, miten työhyvinvointi vaikuttaa sairauspoissaoloihin, työmotivaatioon sekä yrityksen tuloksiin ja kustannuksiin. Hyvinvoiva henkilöstö näkyy suoraan asiakastyytyväisyydessä ja tilipussissa.

Työn tuunaamisessa ja unelmien organisaation rakentamisessa tarvitaan innokkuutta, luovuutta, kehittämishalua sekä hyviä sosiaalisia taitoja empatian kera. Stressi nakertaa näistä jokaista.

Sisäisen motivaation löytäminen voi olla hankalaa, jos ei tunne arvojaan ja itseohjautuvuus tuottaa haasteita, jos itseään ei tunne.

Yritysvalmennusten avulla etsitään jokaisen ydinvahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita, joita voidaan tehokkaasti hyödyntää työn tuunaamisessa ja unelmien organisaation rakentamisessa.

Työhyvinvointikursseissa perehdytään itsetuntemukseen sekä henkilökohtaisten voimavarojen löytämiseen. Lisäksi hyvä fyysinen kunto ja terveellinen ravitsemus auttavat jaksamaan paremmin, lisäävät stressinsietokykyä ja auttavat henkilöstöä kukoistamaan.

Työhyvinvointipalveluissa otetaan huomioon myös sosiaalisuus: vaikuttaahan työkykyyn sekä fyysinen, psyykkinen että sosiaalinen toimintakyky.

Työhyvinvointivalmennus tyhy päivä yritysvalmennus
TERVEYDEKSI! Yritysten hyvinvointivalmennus verkkokurssina

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus -verkkokurssi vähentää tehokkaasti työntekijöiden stressiä ja lisää elämänlaatua – helposti ja varmasti.

Liikunta-ja-ravitsemus-valmennus
KUNNON VALMENNUS - Yritysten Liikunta- ja ravitsemusverkkokurssi

Yhtä kaikille sopivaa liikunta-ohjelmaa tai ruokavaliota ei ole olemassa. KUNNON VALMENNUS -verkkokurssissa jokainen oppii kustannustehokkaasti, minkälainen ruokavalio ja liikunta sopii itselle parhaiten.


Hyödyt

Työhyvinvointivalmennus on investointi tulevaisuuteen.
1

Sisäinen motivaatio ja itseohjautuvuus

Sisäisen motivaation löytäminen on hankalaa, jos ei tunne arvojaan ja itseohjautuvuus tuottaa haasteita, jos itseään ei tunne. Valmennuksissa jokainen tutustuu itseensä ja löytää syvällisen motivaation.

Työhyvinvoinnissa-sisäinen motivaatio-on-kriittisen-tärkeää
2

Parempi Stressinhallinta

Stressi lisää sairauspoissaoloja, vähentää työmotivaatioa ja vaikuttaa näin suoraan yrityksen tuloksiin ja kustannuksiin. Hyvä stressinhallinta puolestaan lisää jaksamista, innokkuutta, luovuutta, sosiaalisia taitoja ja empatiaa. 

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.
3

Työn tuunaaminen mielekkääksi ja tehokkaaksi

Yritysvalmennuksissa etsitään jokaisen vahvuuksia  ja mielenkiinnon kohteita. Niillä voidaan rakentaa mahdollisimman tehokas ja hyvinvoiva työyhteisö.

tyhy tyky valmennus työhyvinvointi kurssi
4

Kokonaisvaltainen työhyvinvointi

Valmennuksissa käsitellään kokonaisuutta: fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Kaikissa valmennuksissa punaisena lankana toimii stressinhallinta ja itsetuntemus.  

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.

Tilaa ilmainen onnellisuuden resepti!

TERVEYDEKSI!

Yritysten Verkkokurssi (Hyvinvointivalmennus)

TERVEYDEKSI! Yritysten hyvinvointivalmennus -verkkokurssi lisää jaksamista, työssä viihtyvyyttä, tehokkuutta ja innovatiivisuutta sekä vähentää sairauspoissaoloja tehokkaasti. Hyvinvointivalmennus kohottaa tehokkaasti myös tiimihenkeä ja auttaa näkemään työkaverit uudesta näkökulmasta. TERVEYDEKSI! Yritysten hyvinvointivalmennukseen voi osallistua joko koko yritys /organisaatio tai yksi tai useampi tiimi.

Verkkokurssina toteutettu hyvinvointivalmennus tarjoaa hyvin kustannustehokkaan tavan osallistua hyvinvointivalmennukseen mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Voitte suorittaa kaikki tehtävät ja lukea kaiken materiaalin juuri silloin, kun se teille parhaiten sopii.

TERVEYDEKSI! Yritysten hyvinvointivalmennus -verkkokurssi on jaettu kolmeen, hyvinvointia lisäävään aihealueeseen: mieli, ruokavalio ja liikunta. 3 kk aikana jokaista aihealuetta käsitellään monipuolisesti viikoittain, käytännön ohjeiden kera. Lisäksi viikoittain saadaan erilaisia hyvinvointitehtäviä, joiden avulla positiivinen elämänmuutos on tehokasta ja varmaa.

Verkkokurssi kestää 3 kk, eli 12 viikkoa. Kurssille osallistujat saavat vertaistukea, neuvoja, vinkkejä ja kannustusta koko kurssin ajan sekä valmentajalta että muilta kurssilaisilta.

TERVEYDEKSI! Yritysten hyvinvointivalmennus -verkkokurssi antaa teille kaikki onnistumisen avaimet pysyvään elämäntapamuutokseen eli tietoa, tehtäviä sekä tukea, valmennusta, ohjeistusta ja seurantaa. Loppu on jokaisesta itsestään kiinni!

Hinta: 475 € / kk / rajaton osallistujamäärä

tyhy tyky valmennus työhyvinvointi kurssi

KUNNON VALMENNUS Yritysten verkkokurssi

(Liikunta ja ravinto)

Haluaako yrityksenne tai tiiminne kohottaa kuntoa, olla energisempi ja jaksaa arjessa paremmin? Haluaisiko jokainen löytää juuri itselleen parhaiten sopivan, hyvinvointia tukevan ruokavalion ja liikunta-ohjelman? Jos vastasitte kyllä, kurssi on teitä varten!

Yhtä kaikille sopivaa liikunta-ohjelmaa tai ruokavaliota ei ole olemassa. KUNNON VALMENNUS -verkkokurssissa jokainen oppii, minkälainen ruokavalio ja liikunta sopii juuri itselleen parhaiten kuntotasoon, ajankäyttöön, mieltymyksiin, tavoitteisiin sekä lähtökohtiin nähden.

Koska KUNNON VALMENNUS toimii automatoituna verkkokurssina, valmennukseen voi osallistua milloin tahansa. Kurssi toimii ilman erillistä valmentajan ohjausta, joten se on mahdollista pitää erittäin kustannustehokkaana tapana kohottaa terveyttä ja elämänlaatua.

Hinta: 25 € / hlö / kk

tyhy tyky valmennus työhyvinvointi kurssi

Tilaa uutiskirje!

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.

1/3

Noin 1/3 sairauspoissaoloista johtuu mielen sairastumisesta. Usein mieli sairastuu pitkään jatkuneen työstressin sekä uupumuksen takia mm. masennukseen sekä ahdistukseen.

Työhyvinvointi-lisää-työtyytyväisyyttä-ja-terveyttä

350 €

Tämä on yhden sairauspoissaolopäivän hinta yritykselle OP:n ja Kelan mukaan. Summaan on todellisuudessa vielä tätä paljon suurempi, sillä sairauspoissaolot aiheuttavat laajempia vaikutuksia kautta linjan.

tyhy tyky valmennus työhyvinvointi kurssi

< 10

Yrityksen kannalta kalleimmat sairauspoissaolot kestävät alle 10 päivää. Mikäli sairauspoissaolo kestää alle 10 päivää, niistä ei saa Kelan sairauspäivärahaa palkanmaksua vastaan.

Työhyvinvoinnissa-sisäinen motivaatio-on-kriittisen-tärkeää

43 %

43 % työntekijöistä siirtyy työkyvyttömyyseläkkeelle mielenterveydellisistä syistä.

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi <3!

Tilaa ilmainen onnellisuuden resepti!


Hyvinvointipalvelut Yksilöille

Huolehdit parhaiten muista huolehtimalla itsestäsi!
Hyvinvointivalmennus-verkkokurssi

Jotta eläisimme mahdollisimman onnellista ja omannäköistä elämää, meillä tulee olla hyvä yhteys sekä kehoomme että mieleemme. Mikäli toinen niistä ei voi hyvin, emme voi olla paras versio itsestämme.

Mikäli emme saa optimaalisesti yhteyttä mieleemme, voimavaramme ovat usein kadoksissa. Tällöin ulkoinen motivaatio ohjaa meitä sisäisen motivaation sijaan. 

Saatamme suorittaa elämäämme pysähtymättä nauttimaan siitä ja toteuttaa jonkun toisen unelmia ja elämme jonkun toisen asettamien arvojen mukaan. Olemme myös usein stressaantuneita, emmekä elä sellaista elämää kuin haluaisimme. Emme myöskään voi olla itseohjautuvia ja antaa intohimon ohjata meitä, saatikka päästä työssä tai ihmisenä parhaaseen tulokseen.

Mikäli emme saa optimaalista yhteyttä kehomme, emme myöskään voi olla paras versio itsestämme. Usein meitä saattaa väsyttää tai olo ei tunnu ketterälle. 

Emme ehkä jaksa leikkiä lastemme kanssa kuten haluaisimme tai toteuttaa jotain parempaa fyysistä kuntoa vaativaa unelmaamme. Emme ehkä ole niin terveitä tai hyvinvoivia kuin haluaisimme olla. Tai meille on vain tärkeää elää terveenä ja elinvoimaisena mahdollisimman pitkään.

Sinä päätät, minkälaista elämää haluat elää!

hyvinvointivalmennus verkkokurssi
TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus -verkkokurssi

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus vähentää tehokkaasti stressiä ja lisää elämänlaatua.

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus -verkkokurssi antaa sinulle kaikki onnistumisen avaimet pysyvään elämäntapamuutokseen. Loppu on sinusta kiinni!

Yritysten-liikunta-ja-ravinto-koulutus
KUNNON VALMENNUS - Liikunta- ja ravitsemusverkkokurssi

Yhtä kaikille sopivaa liikunta-ohjelmaa tai ruokavaliota ei ole olemassa. KUNNON VALMENNUS – Liikunta- ja ravitsemusverkkokurssissa opit kustannustehokkaasti, minkälainen ruokavalio ja liikunta sopivat juuri sinulle parhaiten.

Tilaa uutiskirje!

Hyödyt

Onnellisen elämän avaimet ovat sinun käsissäsi!
1

Löydät sisäiset voimavarasi

Olet virkeämpi ja jaksat paremmin. Sinulla riittää energiaa muille sekä itsellesi. Jaksat paremmin vapaa-ajalla, työssä, harrastuksissa sekä perheen parissa.

Työhyvinvoinnissa-sisäinen motivaatio-on-kriittisen-tärkeää
2

Opit kuuntelemaan itseäsi

Kukaan ei voi sanoa toiselle, minkälaisia ruokavaliota tai liikunta-ohjelmaa toisen tulee noudattaa. Olet itsesi paras asiantuntija. Saat kurssilta työkalut, jolla löydät itsellesi parhaat vaihtoehdot. 

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.
3

Elämänlaatusi paranee

Elämääsi ohjaa into pakon sijaan. Opit tekemään asioita siksi, että haluat, et siksi, että täytyy. Opit suhtautumaan asioihin ja elämään aivan uudella tavalla! 

tyhy tyky valmennus työhyvinvointi kurssi
4

Elät unelmiesi elämää

Alat tekemään valintoja, jotka vievät sinut lähemmäksi unelmiasi. Opit tuntemaan itsesi ja mitä haluat – et vain toteuta automaattisesti toisten toiveita ja unelmia.

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.

Tilaa ilmainen onnellisuuden resepti!

TERVEYDEKSI! hyvinvointivalmennus -verkkokurssi

Hyvinvointivalmennus parantaa elämänlaatua ja terveyttä sekä tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Yhtä, kaikille sopivaa ohjetta, mikä lisäisi hyvinvointia, ei ole olemassakaan. Siksi kurssi antaa työkalut, joilla jokainen löytää itselleen, omiin tavoitteisiin , mieltymyksiin ja elämäntilanteeseen parhaiten soveltuvat ohjeet.

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus on jaettu kolmeen, hyvinvointia lisäävään aihealueeseen: mieli, ruokavalio ja liikunta. 3 kk aikana jokaista aihealuetta käsitellään monipuolisesti viikoittain, käytännön ohjeiden kera. Lisäksi kurssilla saadaan viikoittain erilaisia hyvinvointitehtäviä, joiden avulla positiivinen elämänmuutos on tehokasta ja varmaa. 

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus -verkkokurssi tarjoaa hyvin kustannustehokkaan tavan osallistua hyvinvointivalmennukseen mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Voit suorittaa kaikki tehtävät ja lukea tai kuunnella kurssimateriaalin juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus antaa sinulle kaikki onnistumisen avaimet pysyvään elämäntapamuutokseen eli tietoa, tehtäviä sekä tukea, valmennusta, ohjeistusta ja seurantaa. Loppu on sinusta kiinni!

Kesto 6 kk 

Hinta: 29 € / kk

tyhy tyky valmennus työhyvinvointi kurssi

KUNNON VALMENNUS Verkkokurssi - Liikunta- ja ravitsemus

Haluatko kohottaa kuntoasi, olla energisempi ja jaksaa paremmin niin arjessa kuin työssä?

Haluaisiko löytää juuri itsellesi parhaiten sopivan, hyvinvointia tukevan ruokavalion ja liikunta-ohjelman? Jos vastasit kyllä, Liikunta ja ravinto -aiheinen KUNNON VALMENNUS -verkkokurssi on sinua varten!

Voit osallistua KUNNON VALMENNUS – Liikunta- ja ravitsemusverkkokurssiin milloin ja missa vain, sillä valmennus toimii automatisoituna verkkokurssina, ilman erillistä valmentajan ohjausta. Siksi KUNNON VALMENNUS – Liikunta- ja ravitsemusverkkokurssi on myös mahdollista pitää erittäin kustannustehokkaana tapana kohottaa terveyttä ja elämänlaatua.

Lupaan verkkokurssin olevan hauska ja helppo tapa muuttaa elämänlaatua paremmaksi, ilman nälkää ja hampaiden kiristystä!

Kesto 3 kk.

Hinta: 25 € / kk

tyhy tyky valmennus työhyvinvointi kurssi

Tilaa uutiskirje!

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.

10 000 +

Näin monta askelta sinun tulisi vähintään ottaa päivittäin suositusten mukaan. Muista, että hyötyliikunta on hauska, helppo ja tehokas keino arkiaktiivisuuden lisäämiseksi!

Työhyvinvointi-lisää-työtyytyväisyyttä-ja-terveyttä

7-9 h

Jotta voisit mahdollisimman hyvin, sinun tulisi nukkua noin 7-9 h hyvänlaatuista unta joka yö ja panostaa kehon sekä mielen palautumiseen myös muilla keinoilla.

työhyvinvointivalmentaja ja hyvinvointivalmentaja Anneli Päivänsara

500 - 700 g

Kasvisia tulisi syödä päivässä vähintään 1/2 kg, mielellään mielin määrin! Kasvisista saat terveydelletärkeitä vitamiineja ja hivenaineita, minkä lisäksi ne vaikuttavat suotuisasti hyviin vatsabakteereihin ja pitävät pitkään kylläisenä.

Työhyvinvoinnissa-sisäinen motivaatio-on-kriittisen-tärkeää

10 min.

Päivittäisen liikunta-annoksen voi koota 10 minuutin pätkissä. UKK:n liikuntapiirakka suosittelee aikuisia liikkumaan viikottain vähintään 1 h 15 min. rasittavalla tasolla tai 2 h 30 min. reippaalla tasolla kestävyyskunnon kohentamiseksi.

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi <3!

Tilaa ilmainen onnellisuuden resepti!


Blogi

Lue viimeisimmät hyvinvointiaiheiset blogitekstit!
Hyvinvointiblogi Anneli Päivänsara

Lämpimästi tervetuloa lukemaan blogiani <3!

Olet lämpimästi tervetullut lukemaan blogiani aiheina mm. parempi terveys ja elinvoima, iItsensä kehittäminen, työyvinvointi sekä onnellisempi elämä! PS. Tilaa viestintä- ja mainostoimistostani palveluita, mikäli yrityksenne työskentelee vastaavilla alueilla ja haluat sisällöntuottajan, joka todella tuntee työhyvinvointi-, hyvinvointi- ja matkailuaiheet paremmin kuin käsilaukkunsa sisällön!

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.

Tutustu myös muihin blogeihini:

Treffipäivä
Tässä tekstissä kerron vinkkejä treffipäivän ohjelmaan, mikä hurmaa ainakin tämän tytön. Lisäksi nämä vinkit sopivat pieneen irtiottoon, vaikkei kumppania olisikaan. Nämä taidepainotteisen treffipäivän vinkit sopivat kaikille, budjetista riippumatta! Taidepainotteinen treffipäivä, mikä sopii jokaiselle budjetille…

Tilaa uutiskirje!


Referenssit

kokemuksia-mainostoimistosta-ja-työhyvinvointipalveluista
työhyvinvointipalvelut mainostoimisto kokemuksia
kokemuksia-mainostoimistosta-ja-työhyvinvointivalmennuksista
referenssejä-ja-kokemuksia-mainostoimistosta-ja-työhyvinvointivalmennuksista
referenssejä-ja-kokemuksia-mainostoimistosta-ja-työhyvinvointivalmennuksista
työhyvinvointipalvelut mainostoimisto kokemuksia

Tilaa uutiskirje!

Kokemuksia

Lue kokemuksia ja katso referenssejä!
Asiakaskokemuksia-hyvä-työhyvinvointivalmentaja

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus -verkkokurssi oli kerrassaan loistava ja erosi täysin muista markkinoilla olevista valmennuksista: sain kurssista paljon ahaa-elämyksiä ja ideoita. Mikä tärkeintä, verkkokurssilla mieli oli vahvasti mukana jokaisessa aihealueessa.

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus opetti minua kuuntelemaan itseäni ja valitsemaan minulle parhaat ratkaisut. Näin opin oikeasti, en vain noudattanut toisten ohjeita! Valmennus oli lempeä ja kannustava – ei lainkaan suorittamiseen tähtäävää ja stressiä lisäävä.

Myös valmentajan persoona saa erityiskiitoksen: Anneli on aina aurinkoinen, kannustava ja energinen, olematta tekopirteä.

Annan valmennuksesta arvosanan 10 +!!!

Kokemuksia-hyvästä-työhyvinvointivalmentajasta-tai-mainostoimistosta
Anu Kaloja

Espoo

Tilaa uutiskirje!

Yhteys ja media

Lämmin kiitos viestistäsi <3!
Mainostoimisto työhyvinvointi Päivänsara sisällöntuotto
Yhteys

Onko sinulla kysyttävää valmennuksista?

Tavoitat minut parhaiten sähköpostista. Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai laita viestiä hyvinvointivalmennuspalveluihin 

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Onko sinulla kysyttävää viestintä- ja mainostoimistoni palveluista?

Laitahan viestiä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai laita viestiä viestintätoimistoon 

mainostoimisto@paivansara.fi

Mainostoimisto työhyvinvointi Päivänsara sisällöntuotto
Yhteistyö

Yhteistyössä on voimaa!

Ilahduta minua alla olevan yhteydenottolomakkeen viestillä tai laita viestiä hyvinvointivalmennuspalveluihin  

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

tai viestintä- ja mainostoimistoon

mainostoimisto@paivansara.fi

Huom! Minulle on tärkeää, että uskon itse yhteistyökumppaneitteni palveluihin tai tuotteisiin. Vain sellaisia voin suositella käsi sydämellä myös muille.

Mainostoimisto työhyvinvointi Päivänsara sisällöntuotto

Mainostoimisto työhyvinvointi Päivänsara sisällöntuotto
Medialle

Annan erittäin mielelläni asiantuntijahaastatteluja liittyen esimerkiksi treeniin, ravintoon, elämäntapamuutokseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä sisäiseen motivaatioon, itsensä ja sisäisten voimavarojen löytämiseen, työn imun löytämiseen sekä hyvään johtamiseen.

Tavoitat minut parhaiten sähköpostista

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Tilaa ilmainen onnellisuuden resepti!

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi <3!
Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Päivänsara Mainostoimisto

mainostoimisto@paivansara.fi

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!