Hyvinvointivalmennus 💖 stressinhallintakurssi

Ostaessasi hyvinvointivalmennuksen, saat stressinhallintakurssin kaupan päälle!

 

Ostaessasi TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennuksen (6 kk) saat Selätä stressi! Stressinhallintakurssin (4 kk) kaupan päälle! Molemmat kurssit toimivat turvallisesti verkossa.

Voit käydä molemmat kurssit myös omaan tahtiisi ja kaikki kurssimateriaali on käytössäsi myös jatkossa. 🤗

 

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus

stressi
TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus parantaa terveyttä, sekä lisää energiaa ja elämäniloa. Omilla ehdoillasi!

 

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus on jaettu kolmeen, hyvinvointia lisäävään aihealueeseen: mieli, ruokavalio ja liikunta. Jokaista aihealuetta käsitellään monipuolisesti, käytännön ohjeiden kera ja lisämateriaalina pääset kuuntelemaan valmentajan omia kokemuksia kustakin aihealueesta. Lisäksi kurssilla saadaan aihealueittain erilaisia hyvinvointitehtäviä, joiden avulla positiivinen elämänmuutos on tehokasta ja varmaa. 

TERVEYDEKSI! hyvinvointivalmennuksen kurssimateriaali tulee sekä perusteellisesti käsiteltynä kirjoitetussa muodossa että audiona. Näin voit valita aiheesta joko lyhyen tai pitkän version oman ajankäytön ja persoonallisuustyypin mukaan tai esimerkiksi lukea erityisesti kiinnostavasta aiheesta lisätietoa tekstiversiosta. Saat linkin kurssimateriaaliin suoraan sähköpostiisi.

Kurssin kesto on 6 kk sisältäen yhteensä 42 eriaiheista hyvinvointia lisäävää materiaalia, joiden avulla tutkitusti hyvinvointi lisääntyy ja stressi vähenee. 

 

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus sisältää mm.

  • Liikunta- ja ravitsemusohjeet
  • Lihaskunto-ohjelman (kuntosaliohjelman ja kotijumppaohjelman, minkä voi toteuttaa missä tahansa)
  • Aerobisen liikunnan suunnitelman
  • Liikunnan jaksotussuunnitelman
  • Palauttavat jooga-ohjeet
  • Erilaisia mielenhallinta- ja rentoutumisharjoituksia
  • Kaikki halukkaat saavat myös yksilöllistä palautetta ruokapäiväkirjasta
  • Ja paljon muuta!

hyvinvointivalmennus Kaikki nämä omien tavoitteittesi, ajankäyttösi ja mieltymystesi mukaan!

Lue lisää TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennuksesta!

Selätä stressi! Stressinhallintakurssi

Stressinhaliintakurssi, mikä auttaa itsensä löytämisessä
Helpota ja ennaltaehkäise stressiä tutustumalla itseesi ja voimavaroihisi!

Selätä stessi -stressinhallintakurssi keskittyy stressinhallintaan, omien voimavarojen löytämiseen, itsesi hyväksymiseen ja rakastamiseen, tietoisesti itsesi kannalta hyvien valintojen tekemiseen sekä unelmien elämän saamiseen. 4 kk kestävällä kurssilla tutustutaan tarkemmin elämäsi tärkeimpään ihmiseen: sinuun.

Kurssi auttaa sinua myös tunnistamaan stressaavat tilanteet ja tarjoaa työkalupakin käyttöösi vastaisuuden varalle stressiä helpottamaan. Kurssilla myös perehdytään omiin tunteisiin ja niiden hyödyntämiseen, opetellaan olemaan itsemyötätuntoisia sekä pitämään itsestään juuri sellaisena kuin olet.

Koska kurssi on stressinhallintakurssi, se  on rakenteeltaan hyvin kevyt, sillä harvoin stressaantunut kaipaa lisästressiä monimutkaisista tehtävistä. Stressinhallintakurssilta onkin poistettu kaikki ylimääräinen ja jätetty vain tiivis ydin.

Tulet saamaan kurssilla viikoittain lyhyen ohjeen viikkotehtävääsi suoraan sähköpostiisi. Viikkotehtävät puolestaan koostuvat hauskoista, mutta tehokkaista tavoista päästä tutustumaan paremmin omiin ajatusmalleihin, tunteisiin ja haaveisiin. Viikkotehtävä voi olla esim. yhden elokuvan katsominen tai yhden kappaleen kuuntelu. Vaikka stressinhallintakurssi on erittäin miellyttävä käydä, se on äärimmäisen tehokas.

Kurssi perustuu tieteeseen ja siinä hyödynnetään mm. taideterapiaa, tunnetaitotyöskentelyä ja positiivista psykologiaa.

Lue lisää Selätä stressi! stressinhallintakurssista!

Miten vähentää stressiä

Kauanko tarjous on voimassa?

 

Tarjous on voimassa niin pitkään kuin korona rajoittaa elämäämme. Voit osallistua kurssille milloin haluat, sillä valmennukset eivät ole interaktiivisia. 😊

Pääset mukaan  kontaktoimalla yhteystietolomakkeen kautta, laittamalla viestiä hyvinvointipalvelut@paivansara.fi tai soittamalla numeroon 045 1202512.

Edellämainituista yhteystiedoista voit myös kysellä lisätietoa joko Selätä Stressi -kurssista tai muista palveluistani.

Sydämellisesti tervetuloa! 💖

Osallistumalla valmennukseen hyväksyt myös tietosuojan.

Kuka minä olen?

Hyvinvointivalmentaja Anneli Päivänsara

Olen Anneli Päivänsara – terveellistä elämää ja hyvää oloa arvostava journalistiikan maisteri, tietokirjailija, hyvinvointi- ja työhyvinvointivalmentaja, henkilökohtainen valmentaja, kuntosaliohjaaja ja ryhmäliikuntaohjaaja sekä taukojumppa-sovelluksen sisällön suunnittelija. Mutta ennen kaikkea olen kahden ihanan ja vilkkaan pojan äiti, aviovaimo, tytär ja ystävä. 

Lisäksi olen liikenneonnettomuudesta selviäjä, allergialapsen äiti ja entinen tukka putkella suorittaja. 

Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeintä maailmassa. Tärkein arvo minulle on rakkaus -sen kaikissa muodoissaan. 

Olen löytänyt oman polkuni yrityksen ja erehdyksen kautta ja elän tasapainoista sekä onnellista elämää. Suurin missioni tällä hetkellä onkin tuoda terveyttä, energiaa ja hyvää oloa myös muille!

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi ❤!