Empaattisten johtajien supervoimat käyttöön!

Mikä ihme tämä on?

Valmennus auttaa sinua uskomaan ihmeisiin – eli siihen, että pystyt ihan mihin tahansa!

Tarkemmin ottaen, valmennus auttaa sinua:

  •  tutustumaan omiin supervoimiisi
  • muodostamaan itsestäsi entistä realistisemman ja positiivisemman kuvan
  • poistamaan esteitä omien supervoimiesi käyttöön saamisen tieltä

 👉 Kun oppit olemaan itsellesi paras johtaja, pystyt myös johtamaan toisia parhaalla mahdollisella tavalla! Tällöin vain taivas on rajana – jos sekään. 🤗

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu  sinulle, ihana empaattinen johtaja, joka ymmärrät, että tullaksesi vielä paremmaksi johtajaksi sinun tulee ensin oppia johtamaan itseäsi vielä paremmin ja vapautua erilaisista esteistä.

Edellytämme, että sinulla on lisäksi vahva arvomaailma, aito auttamishalu, avoin asenne sekä suuri sitoutuminen valmennukseen.

Sisältö

Valmennus on jaettu 4 osioon. Valmennus etenee kuvan osoittaman mallin mukaisesti, 1 aihealue kerrallaan. Yhtä aihealuetta käsitellään hyvin monipuolisesti, avoimesti ja laajasti.

Toteutus

Valmennus toteutuu siten, että mukaan päässeet 3 onnellista johtajaa muodostavat oman pienen ja hyvin intiimin ryhmän, jossa saavat tukea ja inspiraatiota toinen toisiltaan. Ryhmän neljäs jäsen on tiimimme toinen onnelliseen (työ)elämään opastaja, mieheni Mika Päivänsara. Mikan tehtävänä on antaa ryhmälle vertaistukea valmennukseni läpikäyneenä ja ohjata pienryhmää kevyesti eteenpäin. Henkilökohtaista tukea ja kannustusta saa sekä minulta että Mikalta. Kukaan ei siis jää yksin vaikeidenkaan aiheiden kanssa!

Ryhmä kokoontuu etänä 2 kertaa kuussa lounastreffien merkeissä, jolloin käsitellään lyhesti ja tehokkaasti uutta aihealuetta sekä käydään edelliskerralta saatuja tehtäviä läpi. Joka toinen viikko on varattu aikaa tehtävien tekemiseen.

Suojakilvet, mekat kotiin jätä

tullessasi testaamaan tätä!

Kesto

Yhden osion kesto on 2 kk.

Valmennukseen sitoudutaa aina 1 osioksi kerrallaan. Eri osioiden välissä on noin 1 kk pituinen tauko.

Hinta €

Sinulla on ainutkertainen mahdollisuus hakea pilottikurssille, minkä hinta on vain 395 € / kk! Tulevaisuudessa hinta tulee olemaan 1 000 € / kk. Kysy myös virikesetelioptiosta!

tyytyväisyystakuu 💯%

 

Mikäli valmennus ei miellytä, sen voi lopettaa milloin tahansa. Valmennuksella on myös 100 % tyytyväisyystakuu, eli mikäli et koe sitä hyödylliseksi, voit saada koko osion summan takaisin. Se kuitenkin edellyttää, että olet käynyt valmennusta ja tehnyt siihen liittyviä tehtävä.

Hakeminen

Mikäli tämä tilaisuus kuulosti mielestäsi mahtavalle ja ainutlaatuiselle tilaisuudelle saada kaikki supervoimasi käyttöön edelläkävijä-johtajana, varaa aika puheluun. Puhelun on tarkoituksena selvittää, oletko etsimämme henkilö ja soveltuuko valmennus sinulle.

Puhelu ei sido sinua mihinkään ja saat joka tapauksessa jo siitä inspiraatiota ja työkaluja jatkoa varten ja olla aidosti juuri sellainen supersankari, joka sisimmissäsi olet!

Energisin terveisin,

Anneli ja Mika Päivänsara

Onnellisen (työ)elämän opastajat

Asiakaspalaute

5/5

Annelin seurassa saat olla oma itsesi! Saat vapaasti ja avoimesti kertoa omista ajatuksistasi ja tavoitteistasi. Ne käydään läpi hyväksyvässä ilmapiirissä ja saat tuntea, että sun yrityksiä ja niistä vääjäämättä seuraavia erehdyksiä ei tuomita, vaan kannustetaan lempeästi jatkamaan.”

Mikko Laukkanen
Toimitusjohtaja
Visla Solutions Oy

Tilaan samalla uutiskirjeen❣

Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Päivänsara mainostoimisto

mainostoimisto@paivansara.fi

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!