Syväsukellus itseeni ja supervoimiini!

Mikä ihme tämä on?

Valmennus auttaa sinua uskomaan ihmeisiin – eli siihen, että pystyt ihan mihin tahansa! Työssä ja vapaalla.

Tarkemmin ottaen, valmennus auttaa sinua:

  • tutustumaan omiin supervoimiisi (=vahvuuksiisi ja ainutlaatuisuuteesi)
  • muodostamaan itsestäsi entistä realistisemman ja positiivisemman kuvan
  • poistamaan esteitä omien supervoimiesi käyttöön saamisen tieltä

 👉 Kun opit löytämään omat supervoimasi ja luottamaan itseesi, kaikki voittavat! Tällöin vain taivas on rajana – jos sekään. 🤗

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu sinulle, ihana empaatikko, joka näet toisissa vahvuuksia, mutta omien vahvuuksiesi näkeminen on haastavaa. Omat voimavarasi saattavat olla usein hukassa ja vaatimustaso itseäsi kohtaan on kova. Voimakas sisäinen kriitikko saa sinut suorittamaan ja omien tarpeittesi kuuntelu on vaikeaa.

Edellytämme, että jokaisella valmennukseen tulevalla on aito halu kasvaa ja kehittyä (vapaalla tai työssä), avoin asenne sekä suuri sitoutuminen valmennukseen.

Sisältö

Valmennus on jaettu 4 osioon. Valmennus etenee suurin piirtein kuvan osoittaman mallin mukaisesti, 1 aihealue kerrallaan. Yhtä aihealuetta käsitellään hyvin monipuolisesti, avoimesti ja laajasti.

Toteutus

Valmennus toteutuu siten, että 3-8 valmennukseen osallistujaa muodostavat oman pienen ja hyvin intiimin ryhmän, jossa saavat tukea ja inspiraatiota toinen toisiltaan. Ryhmä kokoontuu etänä 2 kertaa kuussa lounastreffien merkeissä, jolloin käsitellään lyhesti ja tehokkaasti uutta aihealuetta sekä käydään edelliskerralta saatuja tehtäviä läpi. 

Valmennus alkaa viikolla 17 sopimuksen mukaan, mikäli olemme saaneet kasaan vähintään 3 osallistujaa viikon 16 perjantaihin 23.4.2021 mennessä. 

Suojakilvet, miekat kotiin jätä

tullessasi testaamaan tätä!

Kesto

Yhden osion kesto on 2 kk. Sitoudut valmennukseen aina 1 osioksi kerrallaan. Eri osioiden välissä on noin 1 kk pituinen tauko.

Hinta €

Sinulla on ainutkertainen mahdollisuus hakea pilottikurssille, minkä hinta on vain 279 € / kk! Tulevaisuudessa hinta tulee olemaan vähintään tuplat suurempi. Kysy myös virikesetelioptiosta!

tyytyväisyystakuu 💯%

Mikäli valmennus ei miellytä, voit lopettaa sen milloin tahansa. Valmennuksella on myös 100 % tyytyväisyystakuu, eli mikäli et koe sitä hyödylliseksi, voit saada koko osion summan takaisin. Se kuitenkin edellyttää, että olet käynyt valmennusta ja tehnyt siihen liittyviä tehtävä.

Hakeminen

Mikäli tämä kuulosti mielestäsi mahtavalle ja ainutlaatuiselle tilaisuudelle saada supervoimasi käyttöön ja sisäinen kriitikko kuriin – ja nähdä, miten ainutlaatuinen, upea ja täydellinen olet juuri tuollaisena – varaa aika puheluun. Puhelun on tarkoituksena selvittää, oletko etsimämme henkilö ja soveltuuko valmennus sinulle.

Puhelu ei sido sinua mihinkään ja saat joka tapauksessa jo siitä inspiraatiota sekä hetken olla aito oma itsesi. 💗

Energisin terveisin,

Anneli ja Mika Päivänsara

Onnellisen (työ)elämän opastajat

Asiakaspalaute

5/5

Annelin seurassa saat olla oma itsesi! Saat vapaasti ja avoimesti kertoa omista ajatuksistasi ja tavoitteistasi. Ne käydään läpi hyväksyvässä ilmapiirissä ja saat tuntea, että sun yrityksiä ja niistä vääjäämättä seuraavia erehdyksiä ei tuomita, vaan kannustetaan lempeästi jatkamaan.”

Mikko Laukkanen
Toimitusjohtaja
Visla Solutions Oy

5/5

Tilaan samalla uutiskirjeen❣

Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Päivänsara mainostoimisto

mainostoimisto@paivansara.fi

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!