TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus yrityksille

Parasta mitä voit tehdä, on sijoittaa yrityksen henkilöstöön – se tulee monikertaisena takaisin!
Työhyvinvointivalmennus
TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus yrityksille

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus vähentää huomattavasti stressiä ja sairauspoissaoloja, parantaa terveyttä ja työtulosta sekä lisää työssä viihtyvyyttä ja työhyvinvointia. Jokaisen omilla ehdoilla!

Minkälaiselle yritykselle TERVEYDEKSI! hyvinvointivalmennus sopii?

 

Valmennus sopii teille, ketkä haluatte:

 • Kohottaa elämänlaatua ja kuntoa 
 • Lisätä jaksamista 
 • Parantaa stressinhallintaa ja vähentää stressiä 
 • Havaita jokaisen hyvinvoinnin kompastuskivet
 • Saada yksityiskohtaisia käytännön vinkkejä myös jatkoa varten 
 • Tehdä kaikki edelliset tehokkaasti, mutta oman ajankäyttönne mukaan, jokaisen omilla ehdoilla asiantuntevan valmentajan ohjeistuksessa ja tsemppauksessa, jolloin tulokset ovat taattuja

 

yritysvalmennus

 

Kurssin ydinajatus on se, että yhtä, kaikille sopivaa ohjetta, mikä lisäisi hyvinvointia, ei ole olemassakaan. Siksi kurssi antaa työkalut, joilla jokainen löytää itselleen, tavoitteisiin, omaan biomekaniikkaan ja mieltymyksiin sekä elämäntilanteeseen parhaiten soveltuvat ohjeet.

 

Mitä TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus sisältää:

 

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus on jaettu kolmeen, hyvinvointia lisäävään aihealueeseen: mieli, ruokavalio ja liikunta. Jokaista aihealuetta käsitellään monipuolisesti, käytännön ohjeiden kera ja lisämateriaalina pääsette kuuntelemaan valmentajan omia kokemuksia kustakin aihealueesta. Lisäksi kurssilla saadaan aihealueittain erilaisia hyvinvointitehtäviä, joiden avulla positiivinen elämänmuutos on tehokasta ja varmaa.

TERVEYDEKSI! hyvinvointivalmennuksen kurssimateriaali tulee sekä perusteellisesti käsiteltynä kirjoitetussa muodossa että audiona. Näin jokainen voi valita aiheesta joko lyhyen tai pitkän version oman ajankäytön ja persoonallisuustyypin mukaan tai esimerkiksi lukea erityisesti kiinnostavasta aiheesta lisätietoa tekstiversiosta. Linkki kurssimateriaaliin tulee suoraan jokaisen osallistujan sähköpostiin.

Hyvinvointivalmennus sisältää yhteensä 42 eriaiheista hyvinvointia lisäävää materiaalia, joiden avulla tutkitusti hyvinvointi lisääntyy ja stressi vähenee.

Valmennus perustuu ainutlaatuiseen Päivänsara-metodiin, jossa hyvinvointi nähdään paljon laajempana kokonaisuutena, kuin muissa valmennuksissa tähän saakka.  Päivänsara-metodin pohjana on käytetty uusimpiin tutkimuksiin perustuvaa tietoa sekä parhaita menetelmiä Suomesta ja maailmalta.

 

hyvinvointivalmennus

 

Hyvinvointivalmennuksessa saatte mm.

 • Liikunta- ja ravitsemusohjeet
 • Lihaskunto-ohjelman (kuntosaliohjelman ja kotijumppaohjelman, minkä voi toteuttaa missä tahansa)
 • Aerobisen liikunnan suunnitelman
 • Liikunnan jaksotussuunnitelman
 • Ohjeet stressaantuneen liikuntaan
 • Palauttavat jooga-ohjeet
 • Erilaisia mielenhallinta- ja rentoutumisharjoituksia
 • Vinkkejä parempaan palautumiseen 
 • Vinkkejä unettomuuteen
 • Kaikki halukkaat saavat myös yksilöllistä palautetta ruokapäiväkirjasta

 

 Kaikki nämä jokaisen omien tavoitteiden, ajankäytön ja mieltymysten mukaan!

 

Valitse sopivin valmennusmuoto

 

Valitse teille paras tapa käydä hyvinvointivalmennus. Haluatteko valmennuksen lähitapaamisilla vai verkkokurssina? Onko verkkokurssi kronologinen ja tarkkaan harkittu vai onko verkkokurssi itsenäinen, jokaisen omassa tahdissa käymä valmennus teille sopivin vaihtoehto?

 

Hyvinvointivalmennus lähitapaamisilla 6 kk

Kronologisessa järjestyksessä läpi käytynä hyvinvointivalmennus rakentaa vankan perustan hyvinvointi -talolle. Tällöin joka toinen viikko käsitellään tiettyä teemaa mielen, liikunnan ja ravinnon näkökulmasta ja joka toinen viikko on varattu tehtävien tekemiseen ja läpikäymiseen.

Valmennuksen samassa tahdissa käyminen mahdollistaa vertaistuen ja yhdessä tehtävien läpikäymisen. Käytössänne on myös jatkuva valmentajan tuki ja ohjaus.

Hyvinvointivalmennus lähitapaamisilla sisältää alkuintron ja 2 krt/kk 45 min. tapaamiset (yhteensä 13 lähitapaamista). Näin taataan henkilökohtainen ja jatkuva ohjeistus, neuvonta ja seuranta!

Tämä tyyli sopii varsinkin supertehokkaaseen elämäntapamuutokseen!

Työhyvinvointivalmennus

Hinta:

5499 € / yritys / 6 kk

Työhyvinvointivalmennus

Hinta:

299 € / 6 kk / osallistuja (min. osallistujamäärä 4 hlö)

tai 3997 € / yritys /6 kk (max. osallistujamäärä 30 hlö)

Hyvinvointivalmennus (verkkokurssi) kronologisena 6 kk

 

Kronologisessa järjestyksessä läpi käytynä hyvinvointivalmennus rakentaa vankan perustan hyvinvointi -talolle. Tällöin joka toinen viikko käsitellään tiettyä teemaa mielen, liikunnan ja ravinnon näkökulmasta ja joka toinen viikko on varattu tehtävien tekemiseen ja läpikäymiseen.

Valmennuksen samassa tahdissa käyminen mahdollistaa vertaistuen ja yhdessä tehtävien läpikäymisen. Käytössänne on myös jatkuva valmentajan tuki ja ohjaus.

Verkkovalmennus sisältää Skype-ohjauksen valmennuksen alussa ja kahtena muuna haluamanasi ajankohtana (suositellaan valmennuksen keskivaiheessa ja lopussa), a ´45 min. / ohjaus. Halutessanne yrityksellenne perustetaan oma keskustelukanava, jossa kurssille osallistujat saavat vertaistukea, neuvoja, vinkkejä ja kannustusta sekä valmentajalta että muilta kurssilaisilta.

Hyvinvointivalmennus (verkkokurssi) itsenäisesti 6 kk

Hyvinvointivalmennus voidaan toteuttaa myös jokaisen omassa tahdissa. Tällöin hyvinvointikurssi aloitetaan sieltä, mikä kutakin kiinnostaa eniten.

Verkkokurssi tarjoaa hyvin kustannustehokkaan tavan osallistua hyvinvointivalmennukseen mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Voitte suorittaa kaikki tehtävät ja lukea kaiken materiaalin juuri silloin, kun se teille parhaiten sopii.

Tämä tyyli sopii varsinkin stressin ja kiireen keskelle, kun aika ja jaksaminen ovat koetuksella.

Työhyvinvointivalmennus

Hinta:

 • 175 € / 6 kk / osallistuja (minimiosallistujamäärä 3 hlö)
 • tai 1999 € / yritys (max. osallistujamäärä 30 hlö)

Miksi teidän kannattaa lähteä mukaan?

 

 • Työntekijöiden terveys ja kunto paranevat
 • Sairauspoissaolot vähenevät
 • Työnantajamielikuva ja sitoutuminen paranevat
 • Yhteishenki kohoaa
 • Innovatiivisuus ja luovuus lisääntyvät
 • Lakisääteinen työhyvinvoinnin tukeminen toteutuu
 • Saatte käytännössä todistetusti toimivat mallit, mitkä pohjautuvat tieteellisiin tutukimuksiin
 • Kaikki keinot ovat pysyvästi käytössänne

 

TERVEYDEKSI! teho -hyvinvointivalmennus tarjoaa tietoa, tukea, tehtäviä ja seurantaa. Verkkokurssi antaa sinulle kaikki onnistumisen avaimet pysyvään muutokseen – myös verkkovalmennuskurssin jälkeen.

Loppu on jokaisesta itsestään kiinni!

 

Osallistumalla valmennukseen hyväksyt myös tietosuojan.

Kokemuksia

Lue kokemuksia ja katso referenssejä!
Asiakaskokemuksia-hyvä-työhyvinvointivalmentaja
5/5

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus -verkkokurssi oli kerrassaan loistava ja erosi täysin muista markkinoilla olevista valmennuksista: sain kurssista paljon ahaa-elämyksiä ja ideoita. Mikä tärkeintä, verkkokurssilla mieli oli vahvasti mukana jokaisessa aihealueessa.

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus opetti minua kuuntelemaan itseäni ja valitsemaan minulle parhaat ratkaisut. Näin opin oikeasti, en vain noudattanut toisten ohjeita! Valmennus oli lempeä ja kannustava – ei lainkaan suorittamiseen tähtäävää ja stressiä lisäävä.

Myös valmentajan persoona saa erityiskiitoksen: Anneli on aina aurinkoinen, kannustava ja energinen, olematta tekopirteä.

Annan valmennuksesta arvosanan 10 +!!!

Kokemuksia-hyvästä-työhyvinvointivalmentajasta-tai-mainostoimistosta
Anu Kaloja

Espoo

5/5

Lue lisää kokemuksia TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennuksesta!

Kokemuksia-hyvästä-työhyvinvointivalmentajasta-tai-mainostoimistosta
tykyvalmennus

Kuka minä olen?

Hyvinvointivalmentaja Anneli Päivänsara

Olen Anneli Päivänsara – terveellistä elämää ja hyvää oloa arvostava journalistiikan maisteri, tietokirjailija, hyvinvointi- ja työhyvinvointivalmentaja, henkilökohtainen valmentaja, kuntosaliohjaaja ja ryhmäliikuntaohjaaja sekä taukojumppa-sovelluksen sisällön suunnittelija. Mutta ennen kaikkea olen kahden ihanan ja vilkkaan pojan äiti, aviovaimo, tytär ja ystävä. 

Lisäksi olen liikenneonnettomuudesta selviäjä, allergialapsen äiti ja entinen tukka putkella suorittaja. 

Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeintä maailmassa. Tärkein arvo minulle on rakkaus -sen kaikissa muodoissaan. 

Olen löytänyt oman polkuni yrityksen ja erehdyksen kautta ja elän tasapainoista sekä onnellista elämää. Suurin missioni tällä hetkellä onkin tuoda terveyttä, energiaa ja hyvää oloa myös muille!

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi ❤!