Hyvinvointivalmennus Yksilöille

Huolehdit parhaiten muista huolehtimalla itsestäsi!
Hyvinvointivalmennus-verkkokurssi

Jotta eläisimme mahdollisimman onnellista ja omannäköistä elämää, meillä tulee olla hyvä yhteys sekä kehoomme että mieleemme. Mikäli toinen niistä ei voi hyvin, emme voi olla paras versio itsestämme.

Mikäli emme saa optimaalisesti yhteyttä mieleemme, voimavaramme ovat usein kadoksissa. Tällöin ulkoinen motivaatio ohjaa meitä sisäisen motivaation sijaan. 

Saatamme suorittaa elämäämme pysähtymättä nauttimaan siitä ja toteuttaa jonkun toisen unelmia ja elämme jonkun toisen asettamien arvojen mukaan. Olemme myös usein stressaantuneita, emmekä elä sellaista elämää kuin haluaisimme. Emme myöskään voi olla itseohjautuvia ja antaa intohimon ohjata meitä, saatikka päästä työssä tai ihmisenä parhaaseen tulokseen.

Mikäli emme saa optimaalista yhteyttä kehomme, emme myöskään voi olla paras versio itsestämme. Usein meitä saattaa väsyttää tai olo ei tunnu ketterälle. 

Emme ehkä jaksa leikkiä lastemme kanssa kuten haluaisimme tai toteuttaa jotain parempaa fyysistä kuntoa vaativaa unelmaamme. Emme ehkä ole niin terveitä tai hyvinvoivia kuin haluaisimme olla. Tai meille on vain tärkeää elää terveenä ja elinvoimaisena mahdollisimman pitkään.

Sinä päätät, minkälaista elämää haluat elää!

Kaikkia palveluita koskee tietosuoja.

Selätä stressi on tehokas stressinhallintakurssi
Selätä stressi! -stressinhallintakurssi

Selätä stressi! on stressinhallintakurssi, missä opetellaan ennaltaehkäisemään stressiä sekä hallitsemaan haitallista stressiä itseensä tutustumalla ja omien voimavarojen löytymisellä. 4 kk kestävä kurssi toimii verkkokurssina.

hyvinvointikoulutus-verkossa
TERVEYDEKSI!
Teho-Hyvinvointivalmennus

TERVEYDEKSI! Teho-hyvinvointivalmennus vähentää tehokkaasti stressiä ja lisää elämänlaatua. Hyvinvointivalmennus antaa sinulle kaikki onnistumisen avaimet pysyvään elämäntapamuutokseen – loppu on sinusta kiinni!

Elämäntapavalmennus
Kahden kesken kukoistavaksi -elämäntapavalmennus

Kahden kesken kukoistavaksi on elämäntapavalmennus, mikä etenee täysin sinun ehdoillasi. Valmennusmuoto on henkilökohtainen valmennus.

Osta lahjaksi hyvinvointia
Lahjakortti hyvinvointipalveluihin

Anna lahjaksi lahjakortti, millä läheisesi saa terveyttä ja hyvinvointia!

Tilaa uutiskirje!

Hyödyt

Onnellisen elämän avaimet ovat sinun käsissäsi!
1

Löydät sisäiset voimavarasi

Olet virkeämpi ja jaksat paremmin. Sinulla riittää energiaa muille sekä itsellesi. Jaksat paremmin vapaa-ajalla, työssä, harrastuksissa sekä perheen parissa.

Työhyvinvoinnissa-sisäinen motivaatio-on-kriittisen-tärkeää
2

Opit kuuntelemaan itseäsi

Kukaan ei voi sanoa toiselle, minkälaisia ruokavaliota tai liikunta-ohjelmaa toisen tulee noudattaa. Olet itsesi paras asiantuntija. Saat kurssilta työkalut, jolla löydät itsellesi parhaat vaihtoehdot. 

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.
3

Elämänlaatusi paranee

Elämääsi ohjaa into pakon sijaan. Opit tekemään asioita siksi, että haluat, et siksi, että täytyy. Opit suhtautumaan asioihin ja elämään aivan uudella tavalla! 

Työhyvinvointi-lisää-työtyytyväisyyttä-ja-terveyttä
4

Elät unelmiesi elämää

Alat tekemään valintoja, jotka vievät sinut lähemmäksi unelmiasi. Opit tuntemaan itsesi ja mitä haluat – et vain toteuta automaattisesti toisten toiveita ja unelmia.

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.

Tilaa uutiskirje!

Hyvinvointipalvelut

selätä stressi! -stressinhallintakurssi

Selätä stressi! -stressinhallintakurssi keskittyy stressinhallintaan, omien voimavarojen löytämiseen sekä itsesi hyväksymiseen. Kurssilla myös perehdytään omiin tunteisiin ja niiden hyödyntämiseen, opetellaan olemaan itsemyötätuntoisia sekä pitämään itsestään juuri sellaisena kuin olet.

4 kk kestävästä stressinhallintakurssista on poistettu kaikki ylimääräinen, jotta se olisi mahdollisimman helppo käydä myös stressaantuneena.

Kurssi auttaa sinua tunnistamaan stressaavat tilanteet ja tarjoaa työkalupakin käyttöösi vastaisuuden varalle stressiä helpottamaan.

Kurssilla saat viikoittain lyhyen ohjeen viikkotehtävääsi suoraan sähköpostiisi. Viikkotehtävät puolestaan koostuvat helpoista ja hauskoista, mutta tehokkaista tavoista päästä tutustumaan paremmin omiin ajatusmalleihin, tunteisiin ja haaveisiin (esim. tietyn kappaleen kuuntelu).

Selätä stressi! -stressinhallintakurssi perustuu tieteeseen ja siinä hyödynnetään mm. taideterapiaa, tunnetaitotyöskentelyä ja positiivista psykologiaa. Lisäksi kurssi perustuu ainutlaatuiseen Päivänsara-metodiin

27.1.2020 alkavan pilottikurssin hinta on 20 € 

Ilmottaudu mukaan!

työhyvinvointivalmentaja ja hyvinvointivalmentaja Anneli Päivänsara

TERVEYDEKSI! Teho-Hyvinvointivalmennus -verkkokurssi

Hyvinvointivalmennus parantaa elämänlaatua ja terveyttä sekä tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Yhtä, kaikille sopivaa ohjetta, mikä lisäisi hyvinvointia, ei ole olemassakaan. Siksi kurssi antaa työkalut, joilla jokainen löytää itselleen, omiin tavoitteisiin , mieltymyksiin ja elämäntilanteeseen parhaiten soveltuvat ohjeet.

TERVEYDEKSI! Teho -Hyvinvointivalmennus on jaettu kolmeen, hyvinvointia lisäävään aihealueeseen: mieli, ruokavalio ja liikunta. Kurssin aikana jokaista aihealuetta käsitellään monipuolisesti, käytännön ohjeiden kera. Lisäksi kurssilla saadaan erilaisia hyvinvointitehtäviä, joiden avulla positiivinen elämänmuutos on tehokasta ja varmaa. 

TERVEYDEKSI! Teho- Hyvinvointivalmennus tarjoaa verkkokurssin muodossa hyvin kustannustehokkaan tavan osallistua hyvinvointivalmennukseen mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Voit suorittaa kaikki tehtävät ja lukea tai kuunnella kurssimateriaalin juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

TERVEYDEKSI! Teho -Hyvinvointivalmennus antaa sinulle kaikki onnistumisen avaimet pysyvään elämäntapamuutokseen eli tietoa, tehtäviä sekä tukea, valmennusta, ohjeistusta ja seurantaa. Loppu on sinusta kiinni!

Kurssivaihtoehdot:

Valittanavasi on joko 3 kk tai 6 kk mittainen kurssi.

Molemien valmennusten hinta 49 € / kk

 

tyhy tyky valmennus työhyvinvointi kurssi

TERVEYDEKSI! Teho- Hyvinvointivalmennus 3 kK

Täysin itsenäinen tapa käydä hyvinvointivalmennusta milloin ja missä tahansa! Saat viikottain materiaalia sekä tehtäviä kaikista aihe-alueista. Valitse tämä intensiivikurssi, mikäli et halua erillistä kannustusta, esittää kysymyksiä valmentajalle tai keskustella toisten kanssa.

Hinta: 49 € / kk

Hyvinvointivalmennus-verkkokurssi
Hyvinvointivalmennus-verkkokurssi

TERVEYDEKSI! Teho- Hyvinvointivalmennus 6 kK

Saat 6 kk aikana joka toinen viikko kurssimateriaalia ja tehtäviä. Pääset keskustelukanavalla esittämään kysymyksiä milloin vain valmentajalle ja juttelemaan toisten kurssilaisten kanssa. Saat vinkkejä, tukea ja kannustusta sekä valmentajalta että toisilta kurssilaisilta!

Hinta: 49 € / kk

Kahden kesken kukoistavaksi -elämäntapavalmennus

Elämäntapavalmennus perustuu kahden keskeisiin tapaamisiin, mikä sisältö määräytyy täysin sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Tapaamisista saat suurimman hyödyn ottaessasi monta tapaamista, jolloin alussa kartoitetaan yksilölliset tarpeesi ja lähtötilanteesi perusteellisesti.

Alkutapaamisen jälkeen henkilökohtainen tapaaminen voi sisältää mitä tahansa hyvinvointia lisäävää tavoitteittesi ja mieltymystesi mukaan, kuten

  • erilaisia stressinhallintaharjoituksia
  • kuntosaliohjausta
  • yhdessä kaupassa käyntiä tai kokkausta
  • kuuntelevaa korvaa
  •  

Tavoitteena on auttaa sinua henkilökohtaisesti juuri siinä, missä tarvitset eniten apua!

parempi-terveys

Lahjakortti

Anna läheisellesi hyvää oloa ja terveyttä lahjakortilla hyvinvointipalveluihin!

Lahjakortti käy kaikkiin palveluihin. Vaihtoehtoisesti voit antaa lahjaksi juuri sen suuruisen summan, kuin itsestäsi tuntuu hyvälle.

Anneli Päivänsara työhyvinvointi valmentaja

Tilaa uutiskirje!

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.

10 000 +

Näin monta askelta sinun tulisi vähintään ottaa päivittäin suositusten mukaan. Muista, että hyötyliikunta on hauska, helppo ja tehokas keino arkiaktiivisuuden lisäämiseksi!

Työhyvinvointi-lisää-työtyytyväisyyttä-ja-terveyttä

7 - 9 h

Jotta voisit mahdollisimman hyvin, sinun tulisi nukkua noin 7-9 h hyvänlaatuista unta joka yö. Kehon ja mielen palautumiseen tulisi panostaa myös muilla keinoilla.

työhyvinvointivalmentaja ja hyvinvointivalmentaja Anneli Päivänsara

500 - 700 g

Kasvisia tulisi syödä päivässä vähintään 1/2 kg, mielellään mielin määrin! Kasvisista saat terveydelletärkeitä vitamiineja ja hivenaineita, minkä lisäksi ne vaikuttavat suotuisasti hyviin vatsabakteereihin ja pitävät pitkään kylläisenä.

Työhyvinvoinnissa-sisäinen motivaatio-on-kriittisen-tärkeää

10 min.

Päivittäisen liikunta-annoksen voi koota 10 minuutin pätkissä. UKK:n liikuntapiirakka suosittelee aikuisia liikkumaan viikottain vähintään 1 h 15 min. rasittavalla tasolla tai 2 h 30 min. reippaalla tasolla kestävyyskunnon kohentamiseksi.

Tilaa uutiskirje!

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi ❤!
Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Päivänsara Mainostoimisto

mainostoimisto@paivansara.fi

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!