Siirry suoraan sisältöön

Hio timanttisi

Oletko valmis viemään itsesi uudelle tasolle?

 

Sydämellisesti tervetuloa Hio timanttisi – kurssille oppimaan oman mielen mestariksi!

 

Toivon kurssin tuovan sinulle rutkasti iloa ja inspiraatiota! Oletko valmis vapauttamaan kehon, mielen ja luovuuden uudelle tasolle? 

Hio timanttisi -kurssin avulla:

  • Tutustut erilaisiin kokonaisvaltaisiin eri aistien kautta tehtäviin mielen ja kehon rentoutusharjoituksiin, joiden avulla sympaattisen hermoston dominointi sekä haitallinen stressi vähenevät
  • Löydät juuri itsellesi parhaiten sopivia läsnäoloharjoituksia, mitkä auttavat parasympaattista hermostoa aktivoitumaan ja saamaan luovuuden kukan kukkimaan
  • Opit tuntemaan joitain taustalla alitajuisesti vaikuttavia ajatuksia ja tunteita, mitkä estävät tulosten saavuttamisen missä elämänalueella tahansa
  • Huomaat itsessäsi upeita piirteitä ja saat itseluottamusta sekä uskoa itseesi, jotta otat konkreettisia askelia kohti suurempia unelmia ja visioita
Mielenhallinta on tärkeää hyvinvoinnin kannalta

Hyvällä fiiliksellä teemme hyviä ratkaisuja. Hyvä fiilis syntyy sopivasta rentoudesta, itsevarmuudesta ja vapaudesta. 

Jotta kurssi tukisi parhaiten näitä päämääriä, kurssimateriaali pidetään niin lyhyenä kuin mahdollista. Näin aikaa riittää itse tehtävistä nauttimiselle ja oivaltamiselle. Myös kaikki tehtävät pidetään mahdollisimman helppoina ja mieluisina, mutta erittäin tehokkaina.

Tätä viikkoa lukuunottamatta kurssilta on riisuttu myös teoriaosuus, jotta kurssi olisi mahdollisimman vaivaton käydä, sisältäen vain oleellisimman. Mallia voit kurkata viikon 1 tehtävästä.

Kuitenkin, jotta saat kurssilta haluttua tehoa, kaikki tehtävät tulee tehdä suurella tunteella ja antaumuksella. Voit palata eri tehtäviin myös myöhemmin, sillä koko kurssimateriaali on käytössäsi paitsi kurssin ajan, myös sen jälkeen niin kauan, kuin vain kurssi on olemassa! 

Kurssin ensimmäinen kerta käsittelee visuaalista kauneutta. Tällä ensimmäisellä kerralla esitellään myös hiukan tarkemmin kurssin kulkua ja rakennetta.


Kurssin rakenne 

 

Kurssin rakenne on jaettu eri aihealueittain seuraavasti:

Menestys, luovuus ja itsetuntemus tekevät menestyjän mindsetin

Opi elämään hetkessä eri aistien ja taiteiden avulla 

Stressi johtuu usein siitä, että murehdimme menneisyyttä tai stressaamme tulevaisuutta. Kun elämme juuri tässä hetkessä, olemme turvassa ja meillä on kaikki hyvin. Tällöin saamme myös yhteyden intuitioomme ja luovuuteemme. Näin keksimme uusia ideoita ja löydämme haasteisiin innovatiivisia näkökulmia.

Meditaatio ja mindfullness ovat tutkitusti äärimmäisen tehokkaita keinoja muovaamaan aivojamme. Hengitysharjoitukset tai meditaatio ei kuitenkaan ole kaikkia varten. Mikäli harjoituksista tulee vain yksi lisästressi to do -listalla, koko alkuperäinen tarkoitus vähentää stressiä kumoutuu.

Siksi opettelemme kurssilla tuntemaan juuri jokaiselle itselleen parhaiten sopivat parasympaattista hermostoa aktivoivat, tehokkaasti rentouttavat rentoutumista tuovat menetelmät.

Menestys, luovuus ja itsetuntemus tekevät menestyjän mindsetin

Opi tuntemaan ja luottamaan itseesi enemmän

Itsetuntemus ja terve itseluottamus ovat luovuuden ja innovatiivisuuden sekä onnellisen ja stressittömän elämän avainasemassa. Mikäli et luota itseesi, et luota myöskään intuitioosi etkä ideoihisi.                 

Kurssi sisältää helppoja tehtäviä, jolla itsetuntemus ja itseluottamus paranevat. 

Menestys, luovuus ja itsetuntemus tekevät menestyjän mindsetin

Saa haastavien tunteiden kohtaamisella uusia työkaluja elämään

Tunteiden tehtävänä on ohjata mieltämme, samoin kuin esim. kosketuksen kehoamme. Esim. ilo, samoin kuten miellyttävä kosketus neuvoo meitä jatkamaan sitä mitä teemme. Haastava tunne, samoin kuten kipu, informoi meitä tunnistamaan kyseisen kivun aikaansaavan asian. Fyysinen kipu neuvoo esim. nostamaan käden pois kuumalta liedeltä. Henkinen kipu voi neuvoa meitä esim. siitä, että pelkäämme jonkin tapahtuvan, meidän rajat on ylitetty tai yksinkertaisesti kaipaamme vaikkapa lepoa.

Haastavan tunteen tunnistamisen jälkeen on helpompi tunnistaa sen aiheuttanut tekijä. Kun tämän tekijän tunnistaa, on taas helpompi lähteä muuttamaan sitä. Kaikki ratkaisun avaimet ovat sinulla!

Haastavat tunteet tulee kohdata aidosti, sillä muuten ne jäävät vaikuttamaan taustalle alitajunnassa. Koska alitajunta on paljon voimakkaampi kuin tietoinen mieli, alitajuiset ajatukset saattavat ohjata meitä ihan eri suuntaan kuin olisimme halunneet. 

Tunteiden aidon kohtaamisen ja käsittelyn jälkeen meillä on tilaa kaikille niille ihanille tunteille, mitkä ovat jääneet epämiellyttävien tunteiden välttämisen varjoon sekä uusille toiveille ja tavoitteille ja niiden toteuttamiselle. 

Kurssilla käsittelemme haastavia tunteita tutustuen  niihin miellyttävästi mm. elokuvien avulla. Silloin on helpompi tunnistaa, missä kohtaa kehoa mikäkin tunne tuntuu ja myöhemmin tunnistaa samoja tunteita aiheuttavia asioita elämässä muutoin.

Menestys, luovuus ja itsetuntemus tekevät menestyjän mindsetin

Lisää iloa ja positiivista ajattelua

Luovuus asuu ilossa ja vapaudessa, parhaissa mielentiloissa tehdään parhaat päätökset. Kun flow iskee ja kaikki sujuu kuin siivillä, saadaan paljon aikaiseksi ja ilo välittyy lopputulokseen.

Meillä on kuitenkin aivoissa ns. negatiivinen vinouma. Sen aiheuttamana huomaamme helpommin ympäristössämme olevat uhat ja negatiiviset asiat, kuin mahdollisuudet ja positiiviset asiat.

Negatiivinen vinouma on pitänyt meidät hengissä ja suojellut meitä auttaen huomaamaan ympäristön vaaratekijät, kuten vihaisen karhun tai sotaisan naapuriheimon. Elinympäristömme on tästä kuitenkin muuttunut valtavasti, hyvin lyhyessä ajassa. Kehomme ei ole kuitenkaan pysynyt vauhdissa mukana, mikä aiheuttaa suurta epätasapainoa ja ylikuormitusta.

Opettelemme kurssilla erilaisia tapoja aivojen uudelleenohjelmoimiseksi, jotta opimme huomaamaan ja muistamaan positiiviset asiat sekä ympäristöstämme että itsestämme. Opimme myös huomaamaan ympäristön positiiviset palautteet meihin liitttyen sekä meitä olemaan positiivisempia ja kannustavimpia sekä itseämme että muita ihmisiä kohtaan. 

Näin ollen – kurssin lopulla olet paitsi luovempi ja menestyvämpi, myös parempi vanhempi, työkaveri ja ystävä – sekä toisille että itsellesi. 

Kurssimateriaali

💗 Visuaalinen kauneus

Tee seuraava tehtävä (kuten kaikki kurssin tehtävät) avoimin, uteliain mielin, kuten lapsena. 

Mene seikkailemaan, eli kävelylle, joko metsään tai muualle luontoon. Tarkastele paikkaa kuin näkisit sen ensimmäisen kerran, vaikka se olisi sinulle tuttu.

Etsi lenkiltä 1-3 taulumaisen kaunista maisemaa, kohtaa tai asiaa. Miten rajaisit tämän taulun? Olisiko se lähikuva vai laajakuva? Kokonaan tarkka vai vain osin tarkka? 

Ota kuva tästä tai näistä kohdista.


Mikäli tämä visuaalinen harjoitus toi sinulle iloa ja hyvää mieltä, voit tarkkailla ympäristöäsi visuaalisesti, taiteellisesta näkökulmasta missä ja milloin tahansa – vaikka päivittäin.

Voit halutessasi myös maalata tai piirtää yhden tai useamman näistä 3 kauniista havaitsemastasi asiasta.

 Vinkki!

Jos tämä visuaalinen harjoitus toi sinulle iloa ja hyvää mieltä, voit tarkkailla ympäristöäsi visuaalisesti, taiteellisesta näkökulmasta missä ja milloin tahansa – vaikka päivittäin. Roskakin voi olla kaunis!

 Vinkki!

Mikäli koet itsesi visuaaliseksi ihmiseksi, tuo kauneutta lisää arkeesi. Pohdi, haluatko esim. ostaa kukkia vai kaipaatko tiettyä väriä enemmän ympärillesi? Pystyisitkö pitämään päivän aikana minitaukoja ja katsomaan vaikkapa lempimaisemasta kuvaa?

 

Tämä harjoitus auttaa:

Pysähtymään hetkeen visuaalisen kauneuden avulla

Huomaamaan positiiviset asiat ympäristössä

Näkemään kauneutta ja luontoa yhtenä voimavaran lähteenä

Hurjan ihanaa viikkoa sinulle!

Anneli 💗

Tilaa kurssi 100 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla!

Oliko tästä pienestä harjoituksesta iloa ja hyötyä sinulle? Kiinnostaisiko sinua jatkossakin saada hyödynnettyä täysi potentiaalisi, löytää juuri sinulle parhaiten sopivat latautumiskeinot ja saada luovuutesi kukkimaan? 

 

Hio timanttisi – hyvästä huipuksi – verkkokurssi

Pääset tilaamaan 15 viikkoa kestävän verkkokurssin suoraan alta!

Kurssi alkaa ostoasi seuraavana maanantaina, jolloin materiaali saapuu sähköpostiisi. Voit hyvin myös muuttaa aloituspäivämäärä tai ostaa kurssin lahjaksi – ota tällöin etukäteen yhteyttä esim. yhteyslomakkeen kautta tai kerro toiveestasi viimeistään oston yhteydessä.

Kurssilla on 100 % tyytyväisyystakuu.

Lämmin kiitos viestistäsi!

Hio timanttisi – hyvästä huipuksi – ohjauksella

Ohjauksella olevia kursseja varten ota aina yhteyttä joko:

sähköpostilla, laittamalla viestiä alla olevan yhteystietolomakkeen kautta tai soittamalla numeroon 045 1202512 tai laittamalla k.o. numeroon viestiä.

Näin saamme räätälöityä sinulle tai tiimille parhaan mahdollisen paketin – ja myös hinta määräytyy yksilöllisesti! 🤗 

Lämmin kiitos viestistäsi!

Asiakaspalautteita

5/5

”Annelille on todella ymmärtäväinen suhtautuminen ylisuorittamiseen, uupumukseen jne. Se Annelin kurssi, mihin osallistuin oli ihan super, huomaa, että hän on miettinyt paljon asioita ja hyväksyy hienosti oman keskeneräisyytensä. Hienoja ideoita hänellä ja saatte varmasti yhdessä mielettömiä tuloksia 💞”

5/5

”Ihan huippuvalmennus!!! Olen kokeillut vaikka mitä stressinhallintakeinoja ja aina lopettanut ne kesken. Ei jaksa pitkän päälle. Ekaa kertaa sain sellaisia ohjeita, joita jaksan ja etenkin haluan noudattaa koko loppuelämän!”

5/5

Tehtävät olivat supermonipuolisia. Mulle toimi siinä trauman keskellä muistutukset tutuista jutuista, joilla voi rauhoittaa kehoa ja mieltä. Toisaalta taas sellaiset taidejutut innoittivat uusille aluevaltauksille. Ne eivät kuitenkaan olleet ”vaativia” tehtäviä, joten niitä oli vaikeassakin tilanteessa helppo tehdä.

Vaihtoehtojakin oli usein monia, että miten tehtävät voi suorittaa, mikä oli kiva. Ei ollut liikaa vaihtoehtoja, että olis mennyt ajatukset ihan sekaisin, mutta kuitenkin sopivasti valinnanvaraa ajatellen.

Kurssin materiaali on  visuaalisesti kaunista, mistä mä tykkäsin. Kiitos Anneli! 💗”

5/5

”Olin aika stressaantunut koko kurssin ajan. Viestit ja ohjeet helppoine vinkkeineen piristivät kyllä aina. Parasta oli, että ohjeet oli tosiaan helppo toteuttaa eivätkä ne stressaanneet lisää, vaan auttoivat. ❤️”

5/5

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi 💗
Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!