Siirry suoraan sisältöön

Johtaja ja tiimi: Saa parempaa resilienssiä, terveyttä ja tiimiytymistä!

Johtajille ja tiimeille suunnattu Eemmän energiaa ja elinvoimaa yritysvalmennus tarjoa sinulle ja tiimillesi:

🔥 Parempaa resilienssä ja terveyttä

🔥 Parempaa jaksamista ja stressinhallintaa

🔥 Enemmän elinvoimaa ja energiaa

 

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja parempaa resilienssiä

Suuria lupauksia? Miten ne toteutuvat käytännössä?
Parantamalla itsetuntemusta. Itsetuntemus on se kultainen avain, millä nämä kaikki ovat mahdollista.
Mitä paremmin tuntee itsensä, sen paremmin tuntee toiset. 
Ja se mahdollistaa myös paremman viestinnän.

Valmennuksen lähtökohtana on opettaa jokaista kuuntelemaan kehonsa ja mielensä viestejä kolmen keskeisimmän tekijän kautta sekä opastaa löytämään erilaisista toimintamalleista juuri itselleen ja omaan elämäntilanteeseen parhaiten sopivat.

Tämän johtaja- ja yritysvalmennuksen keskiössä siis ovat:

🔥 Mieli

🔥 Liike

🔥 Ravinto

Koska valmennuksessa tutustutaan toisiin hyvin laajasti, pystytään jakamaan ajatuksia, vinkkejä ja kannustamaan toinen toisia. Se sekoittaa työpaikan rooleja ja auttaa näkemään työkaverin täysin uudesta näkökulmasta sekä lähentää ainutlaatuisella tavalla!

Kattavana ajatuksena on, että pikkuisen paremmin riittää – kaikessa ei tarvitse pyrkiä täydelliseen lopputulokseen, sillä se kääntyy alkuperäistä ajatusta vastaan. Sen sijaan kannattaa keskittyä niihin kaikista helpompiin ratkaisuihin, mitkä tuovat suurimman hyödyn.

Terveellinen kokoustarjoilu

Kilpailuetu

Mikään ei lähennä niin, kuin yhteisten haasteiden ja tavoitteiden jakaminen! Valmennuksella saadaankin paitsi kestävästi parempaa (työ)hyvinvointia, terveyttä ja resilienssiä, myös suurempaa yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Valmennuksessa ei vain kerrota, miten tulee toimia, vaan opetetaan jokaista parantamaan itsetuntemusta, jotta itseään pystyy johtamaan myös jatkossa viisaasti.

Toteutus ja hinta:

Kesto 12 kk ja käsitellään jokaista osa-aluetta itsenäisesti (optio: valmentajan tuki apuna) kerran viikossa. Neljäs viikko on aina 1 h mittainen valmentajan pitämä ryhmäpalaveri, jossa vastaillaan kysymyksiin ja annetaan toinen toisillemme inspiraatiota ja ideoita.

 

Tähän kuuluu alkuhaastattelu, loppuhaastattelu ja vastailu kysymyksiin arkisin ryhmäsparrien välissä.

Hinta 1495 € / hlö (sis. alv 24 %), laskutus kerran kuukaudessa. Sisältää WhatsApp-keskusteluryhmän, jossa voidaan keskustella ja jakaa vinkkejä, Anneli vastaa yleisesti ma-pe työaikoina. Mahdollisuus ostaa lisäpalikoita, kuten henkilökohtaista ruokavalio / liikunta / mielen tuki-valmennusta.

Kokemuksia mainostoimisto

Valmentaja

Olen Anneli Päivänsara, onnellisen työelämän kehittäjä. Koulutukseltani olen mm. journalistiikan maisteri, taideterapeutti, NLP Master practitioner sekä kuntosaliohjaaja ja personal trainer. Kirjoitin myös suomessa loppuun myydyn tietokirjan liikunnasta ja ravitsemuksesta.

Lisäksi olen opiskellut organisaatiokulttuurin johtamista ja kehittänyt organisaatiokulttuuria myös käytännössä sekä toimiessani itse 23-henkisen tiimin johtajana että ohjatessani asiakasyrityksiä johtajineen.

Nämä yhdessä mahdollistavat sen, että valmennukseni näkökulma on täysin ainutlaatuinen ja tähän on yhdistetty kaikki koulutukseni, omat havaintoni ja kokemukseni sekä asiakastoiveet.

Ilmoittautuminen

Älä missää tätä ainutlaatuista tilaisuutta, Ilmottaudu heti TÄSTÄ!

Lisätietoja: anneli@paivansara.fi /  +358451202512 

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!