Siirry suoraan sisältöön

Onnellinen työ – kevyesti ja iloisesti tuloksiin!

Onnellinen työ eli tulevaisuuden työelämä on iloinen ja arvot näkyvät viestinnässä

Suurimpana missionamme on auttaa suurisydämisiä tulevaisuuden markkina- ja ajatusjohtajia menestymään. Auttaa niitä, jotka auttavat toisia menestymään.

Uskomme siihen, että tulevaisuuden työelämässä ja onnellisessa työssä yksiä tärkeimpiä kulmakiviä ovat aitous, luovuus, innovatiivisuus, empatia ja välittäminen. Sekä tekemisen ilo!

Ja siinä toisia ajatellessa ei saa unohtaa omaa kehon ja mielen hyvinvointia.

Kevyesti parasta liiketoimintaa – ilolla!

Meistä

Olemme ihmisten ja yritysten kehittäjiä. Vaikka yksittäinen ihminen ei pysty muuttamaan maailmaa, yhdessä pystymme ihmeisiin!

Haluamme antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät olla tulevaisuuden markkinajohtaja. Autamme sinua löytämään parhaat työkalut, joilla saat lisättyä luovuutta, innovatiivisuutta ja  empaattisuutta – yksiä tulevaisuuden työelämän tärkeimpiä taitoja.

Autamme myös lisäämään itsetuntemusta, itseluottamusta ja itseohjautuvuutta sekä tekemään niiden avulla parempia valintoja, mitkä vievät sinua kevyesti eteenpäin.

Iloa unohtamatta!

Onnellinen Tulevaisuuden työelämä ja onnellinen työ ilo, palautuminen ja stressinhallinta

Anneli

Olen tulisieluinen ihmisten ja organisaatioiden kehittäjä, liekittäjä ja leikittäjä sekä innostaja ja innostuja. Suurin intohimoni on auttaa sinua auttamaan toisia.

Tulisieluna tiedän, että tulikin tarvitsee happea palaakseen kestävästi. Olenkin erikoistunut tuomaan happea – iloa ja keveyttä – puurtamisen vastapainoksi. 
 
Koulutukseltani olen mm. NLP master practitioner, journalistiikan maisteri ja mainonnan ja viestinnän tradenomi. Lisäksi opiskelin liiketoiminnan ammattitutkinnon sekä Johtamisen ja yritysjohtamisen Työyhteisöjen kehittämisen johtaminen – osatutkinnon ja kirjoitin tietokirjan. Opiskelen joka päivä kaikilta kaikkea, sillä meillä jokaisella on niin paljon annettavaa toisillemme!

yhteistyökumppanit

Mihin oma osaamiseni loppuu, sieltä toisten osaaminen alkaa.

On suuri ilo ja kunnia, että verkostooni kuuluu upeita yhteistyökumppaneita, jotka ovat huippuja alallaan ja jakavat samat arvot.

Yhdessä olemme paljon enemmän kuin osiemme summa! 

arvot ja missio

Arvot

Arvojen tulisi olla se kultainen lanka kaiken yrityksen tekemisen takana. Vaikeatkin päätökset ovat silloin helppoja, kun toimintaa ja päätöksiä peilataan arvoihin.
Onnellinen työ eli tulevaisuuden työelämä on iloinen ja arvot näkyvät viestinnässä

Kasvu & Kehittyminen

Kasvu ja kehittyminen tarkoittaa sitä, että haluamme kasvaa ja kehittyä ihmisinä ja yrityksenä sekä auttaa toisia kasvamaan ja kehittymään. 

Rakkaus

Rakkaus tarkoittaa tiimin, yhteistyökumppaneiden ja tiimin kunnioitusta ja arvostusta. Sitä, että annetaan voimakkaan mission ja arvojen ohjata jokaista ajatusta ja toimintaa.
 

Vapaus

Parhaat tulokset ja onnellisuus edellyttävät vapautta. Kun itsensä tuntee ja tietää, miten toimii parhaiten, myös parhaat tulokset ovat taattuja.
 
Ei anneta liian tarkkoja raameja työn tekemiseen – vaan sen sijaan lisätään Itsetuntemusta, jotta jokainen voi löytää oman tapansa tehdä parasta tulosta kestävästi, samalla itseään toteuttaen. 
 

Ilo

Parhaat tulokset saavutetaan parhaissa fiiliksissä ja ilo näkyy kautta linjan – tekijältä saajalle.

 
Näistä arvoista jokainen tukee toistaan. Kasvun ja kehityksen aikaansaamiseksi tarvitaan rakkautta ja välittämistä, vapautta sekä tekemisen iloa.
 
Nimettyjä arvoja tärkeämpää on kuitenkin toiminta arvojen takana. Itse pyrin joka päivä tekemään jokaisen valinnan siten, että voin katsoa itseäni peilistä huomennakin suoralla selällä.
Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!