Siirry suoraan sisältöön

Viestintä

Arvokasta yritysviestintää ja brändiviestintää – suurella sydämellä

Autamme sinua parantamaan viestintää parantamalla itsetuntemusta, yritystuntemusta ja arvomaailmaa, kiillottamaan identiteettiä sekä kirkastamaan visiota. Autamme sinua kehittämään juuri itsellesi parhaiten sopivaa, kilpailijoista erottuvaa viestintä- ja menestysstrategiaa. Sitä, mikä välittyy sinun sydämestäsi asiakkaan sydämeen – ilon kautta.

Brändiviestintä

Paras brändi on ehdottomasti aito!

Mikäli saat kirkastettua yrityksen ytimen – yrityksen DNA:n – suunta pysyy kirkaana ja ratkaisut on paljon helpompaa tehdä sen kultaisen langan mukaisesti.

Autamme sinua parantamaan viestintää parantamalla itsetuntemusta ja yritystuntemusta, kirkastamaan visiota, missiota sekä kiillottamaan identiteettiä. Näiden perusteella saat kirkkaan suunnan strategialle.

Opit korostamaan juuri niitä parhaita vahvuuksia ja ydinominaisuuksia, millä  erottautua joukosta edukseen ainutlaatuisen upealla tavalla.

Arvoviestintä

Arvoistasi sisältöä elämään!

Sanat muuttavat maailmaa

Sanat muuttavat sinua

Sanat muuttavat toisia

Yrityksellä ei ole arvoja – vaan ihmisillä.
Anna siis asiasi olla arvokasta itsellesi ja toisille.

Yritysviestintä

Hyvä viestintä lähtee itsetuntemuksesta ja toisen tuntemuksesta. Jokainen meistä tulkitsee maailmaa omasta näkökulmastamme käsin.

Yhdellä sanalla tai lauseella voi olla monta eri merkitystä ja tulkintaa. Siksi saattaakin olla haastavaa lähtettää viesti eteenpäin siinä muodossa, kuin se oli tarkoitettu vastaanottajan ymmärtävän, niin brändiviestinnässä, sisäisessä viestinnässä kuin sidosryhmäviestinnässäkin. 

Autamme näkemään ympäristöä oman maailmankuvasi lisäksi toisen maailmankuvasta käsin – ja yhdistämään nämä kuvat kauniiksi, kirkkaaksi ja värikkääksi yhteiseksi kuvaksi.

Haluatko kuulua tulevaisuuden menestyjiin?

Kevyesti parasta liiketoimintaa – ilolla!

Katso myös:

Tilaa uutiskirje!

OTA YHTEYTTÄ!

Lämmin kiitos viestistäsi 💗
Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!

Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Lähteitä

Kurssilla käytetyt lähteet

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!