Siirry suoraan sisältöön

Enemmän elinvoimaa & energiaa!

Ei kesäkuntoon, vaan Elämäsi kuntoon! 🤗

Mikä on Enemmän energiaa ja elinvoimaa?

Yhtä kaikille sopivaa ruokavaliota tai treeniä tai muutakaan tapaa toimia kun ei ole olemassa! Ja – samalle ihmisellekin toimii täysin erilaiset ratkaisut eri elämäntilanteessa. 

Kurssi ei silti jätä sinua yksin, vaan antaa erilaisia vinkkejä ja vaihtoehtoja, joita voit testata ja valita niistä juuri sinulle, juuri nyt parhaiten sopivan. 
 
Kurssi on suunniteltu nimenomaan silmällä pitäen kiireisiä ihmisiä, joilla ei ole sitä ylimääräistä aikaa (tai kylläkään edes mielenkiintoa) tehdä energisemmästä ja elinvoimaisemmasta elämästä liian vaikeaa. 
 
Vaikka kurssin päätarkoitus on opastaa sinut löytämään oikeat työkalut, joilla saat enemmän energiaa ja elinvoimaa elämään, se ikään kuin huomaamatta auttaa sinua myös pääsemään kesäkunto…  elämäsi kuntoon! 

Enemmän energiaa ja elinvoimaa -kurssin avulla:

Kurssilla saat tietoa mm. seuraavista:

Liike –tietopaketti kokonaisvaltaisesta liikkeestä

 • tietoa eri sykerajoista ja omien sykerajojen määrittämistä
 • lihaskunto-ohjelmaa kuntosalitreeninä ja kehonpainotreeninä eli kotijumppana
 • vinkkejä, miten saada lisää liikettä lantioon juuri omaan kuntotasoon sopivasti siten, ettei aikaa kulu tolkuttomasti
 • esimerkkejä, miten liikunta kannattaa jaksottaa fiksusti, jotta se olisi mahdollisimman tehokasta, nousujohteista sekä optimaalista
 • ohjeita palauttavaan liikuntaan, parasympaattista hermostoa (palauttavaa hermostoa) aktivoiviin harjoituksiin
 • vinkkejä, miten stressaantuneen tai ylikuntotilassa olevan kannattaa syödä tai liikkua balanssin palauttamiseksi

 

Ravinto – tietoa eri ravintoaineista ja niiden merkityksestä

 • konkreettisia vastauksia mm. siihen, paljonko proteiinia, hiilihydraattia ja rasvaa jokainen tarvitsee
 • vinkkejä, miten voi syödä perheen kanssa samaa, terveellistä ruokaa ja miten syödä rennon terveellisesti kaloreihin tuijottamatta
 • esimerkkiaterioita ja ateriarytmiä
 • muutamia maistuvia, helppoja ja terveellisiä reseptejä

 

Hormonitoiminta ja suolistobakteerit

 • vastauksia siihen, miksi paino ei tipu, vaikka päällä seisoisi > sekä vinkkejä, miten lähteä tilannetta purkamaan
 • taustatietoa suolistobakteereista sekä miten ne vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen – sekä miten voimme itse vaikuttaa niiden laatuun

 

Itsetuntemus

 • kurssin kattavana ajatuksena on se, ettei kukaan voi sanoa toiselle, miten hänen tulee liikkua, syödä tai ylipäätänsä elää. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa – samalle ihmisellekin sopivat erilaiset vaihtoehdot eri elämänvaiheissa. Kurssi antaakin sinulle työkalut, miten voit itse löytää parhaiten juuri sinulle sopivimmat ratkaisut
 • valmennuksen lähtökohtana on opettaa jokaista kuuntelemaan itseään ja oman kehonsa sekä mielensä viestejä eri asioiden suhteen sekä opastaa löytämään erilaisista toimintamalleista juuri itselleen ja omaan elämäntilanteeseen parhaiten sopivat ratkaisut.

 

 

Jokainen on itse itsensä paras asiantuntija. Minun tehtävänä on esitellä erilaisia malleja ja toimintatapoja, opastaa jokaisen löytämään omat vastauksensa itse sekä toimia tulkkina matkan varrella. 🤗

Saat kurssilla mm. nämä:

 • kuntosaliohjelman aloittelijalle ja kokeneelle treenaajalle
  – ohjelman pystyy toteuttamaan sisällä tai ulkosalilla
 • kotijumppaohjelman
 • palauttavan, liikkuvuutta lisäävän jooga-ohjelman
 • ohjeet restoratiivisiin asentoihin
 • liikunnan jaksotussuunnitelman
 • ohjeet, miten selvität omat sykerajasi
 • ateriavinkkejä
 • hengitysharjoituksia

Ja paljon muuta!

Mikäli valiset Premium tai Gold-tasoisen kurssin, voit hyvin esittää tapaamisissa myös kysymyksiä mm. eri liikkeiden korvaamisesta toisella liikkeellä tai mitä tahansa muuta mieleesi tulee!

Kurssin rakenne

Kurssi kestää 12 viikkoa ja jokainen viikko jakautuu 3 eri osa-alueeseen: mieli, liike ja ravinto. Jokaisella kerralla on jokin pääteema, kuten suolistobakteerien vaikuttaminen kokonaisvaltaisesti kehoon, mieleen – ja parempaan kehon koostumukseen. 

Pääteemat
 
Kurssi voidaan jakaa karkeasti seuraaviin pääteemoihin: 
 
1 / 3 Löydä ne arjen pienet muutokset, mitkä tuovat eniten hyötyä 
2 / 3 Suloiset suolistobakteerit & hormonitoiminnan optimointi 
3 / 3 Balanssilla kohti pysyviä muutoksia 

Vaikka kurssin näennäiskesto on 12 viikkoa, kaikki tehtävät ja materiaalit ovat käytössä vielä kurssin jälkeenkin, joten voit palata niihin missä ja milloin vain! 

HUOM! HUOM! HUOM!

Arvostan suunnattomasti teidän aikaanne ja palautumista, joten kurssi jakautuu 2 osaan: ensimmäiset 6 kertaa pidetään ennen juhannusta ja viimeiset 6 kertaa syyskuun alusta eteenpäin. Näin kesällä jää aikaa nauttia kesästä, mutta silti olet jo saanut tarvittavat työkalut, millä voit sopivan rennosti tehdä sinulle tärkeimmissä asioissa niitä astetta parempia valintoja, mitkä vievät sinut kohti tavoitteita. 🤗
 

Valitse näistä sinulle sopivin!

Sinulla on valittavana 3 eri kurssiversiota: Basic, Premium ja Gold

Kaikki kurssit alkavat maanantaina 2.5.2022, jolloin saat linkin ensimmäiseen kurssiosioon suoraan sähköpostiisi, valitsitpa minkä tahansa kurssimuodon. Tästä edespäin tulet saamaan viikoittain maanantaisin linkin kurssimateriaaliin suoraan sähköpostiisi.

Enemmän elinvoimaa & energiaa Basic – Verkkokurssi

Mikäli valitsit Basic-version, tulet saamaan joka viikko kurssimateriaaliin linkin suoraan sähköpostiisi alkaen 2.9.2022. 

Enemmän elinvoimaa & energiaa Premium – Etätapaamiset

Mikäli valitset Premiumin, saat etätuellisen kurssi. Ensimmäinen etäpalaveri pidetään maanantaina 9.5. klo 17-17.45. Jatkossa kaikki ensimmäiset 6 tapaamista pidetään maanantaisin samaan aikaan – paitsi maanantain 13.6. tapaaminen pidetään jo sunnuntaina 12.6. klo 10-10.45. 

Tapaamisissa jutellaan vapaasti eri kurssimateriaalin teemoista sekä muista mieltä askarruttavista asioista sekä saadaan inspiraatiota, tukea ja vinkkejä toisilta kurssilaisilta.
Koska ensimmäinen tapaaminen on viikon päästä materiaalin saannista, kurssin todellinen kesto on 12 viikkoa + 2 viikkoa (ekstraviikko keväällä ja syksyllä).

Enemmän elinvoimaa & energiaa Gold – Lähituki

Mikäli valitset lähituen, ensimmäinen lähitapaaminen pidetään tiistaina 10.5. klo 17-17.45. Seuraavat 6 ensimmäistä tapaamista pidetään aina samaan aikaan tiistaisin. Lähituellisen kurssin sisältö muokkautuu aina ryhmän toiveiden mukaan. Voimme käydä läpi joko kurssin alueita tai treenata – mitä päätättekään valita! 

Yksi kerta voi olla esim. kuntotestejä, toinen omien sykerajojen selvittämistä, kolmas yhdessä kokkaamista ja neljäs läsnäoloharjotus luonnossa. 

Kurssiin kuuluu lisäksi ilmainen briiffikerta.

Tapaamispaikka on Espoon Leppävaaran / Lintuvaaran alueella esim. luontopolulla tai ulkosalilla. Kurssille ilmoittautuneet saavat kutsun sähköpostiinsa ilmaiselle briiffikerralle, jossa käydään kurssilaisten toiveita läpi ja nautitaan kotitekoista kombuchaa ja syödään terveyskakkua, mikä tekee hyvää mielelle ja kielelle! 🤗

Mikäli et pääse osallistumaan jollekin lähikerralle, ei hätää – pääset tuolloin osallistumaan lähitapaamisen sijaan etätapaamiseen.


HUOM!

Valitsitpa sitten minkä kurssimuodon tahansa, kaikki materiaali on käytettävissäsi myös valmennuksen jälkeen, niin pitkään kuin vain kurssi on olemassa!

Enemmän elinvoimaa ja energiaa Basic

Basic on verkkokurssi, ilman tukea

Kesto: 12 viikkoa
Hinta: 39 €
eli 3,25 € / viikko

Enemmän elinvoimaa ja energiaa Premium

Premium sisältää viikottaisen etätapaaminen ma 17-17.45

Kesto: 12 + 1 viikkoa*
Hinta: 79 € / kurssi
eli 6,6 € / viikko

Enemmän elinvoimaa ja energiaa Gold

Gold sisältää viikottaisen lähitapaamisen ti 17-17.45

Kesto: 12 + 1 viikkoa*
Hinta: 149 €
eli 12,42 € / viikko

HUOM! Tutustumistarjous on voimassa vain 30.4.2022 saakka!!!

Milloin kurssi alkaa?

Kurssi alkaa maanantaina 2.5.2022, valitsitpa minkä tahansa muodon kurssin käymiseen! 

HUOM! Tutustumistarjous on voimassa vain 30.4.2022 saakka ja saat tarjoushinnan niin kauan automaattisesti. Sen jälkeen kurssin hinta tulee nousemaan huomattavasti.

Miten pääsen mukaan?

Pääset mukaan kurssille ostamalla tuotteen helposti ja turvallisesti verkkokaupasta.
Voit myös milloin tahansa kysellä kurssista lisää yhteystietolomakkeen kautta, laittamalla viestiä hyvinvointipalvelut@paivansara.fi tai soittamalla numeroon 045 1202512.

Sydämellisesti tervetuloa! 💗

Osallistumalla valmennukseen hyväksyt myös tietosuojan.

Osallistu ilman riskiä!

Sitoudut kurssiin vain 1 viikoksi kerrallaan – mikäli et halua enää jatkaa, saat koko kurssin loppukurssista rahasi takaisin!

työhyvinvointi ja onnellinen elämä tuovat menestystä, jos ne ovat yrityksen arvojen mukaisia

Huom!

Olemme täällä sinua varten! Ethän siis epäröi laittaa viestiä, on sinulla sitten mitä tahansa kysyttävää. Voit myös heittää viestiä suoraan anneli@paivansara.fi tai soittaa tai tekstata numeroon 0451202512. Kamu-koirakin rakastaa postelioonia!

Enemmän elinvoimaa ja energiaa Basic

Basic on verkkokurssi, ilman tukea

Kesto: 12 viikkoa
Hinta: 39 €
eli 3,25 € / viikko

Enemmän elinvoimaa ja energiaa Premium

Premium sisältää viikottaisen etätapaaminen ma 17-17.45

Kesto: 12 + 2 viikkoa*
Hinta: 79 € / kurssi
eli 6,6 € / viikko

Enemmän elinvoimaa ja energiaa Gold

Gold sisältää viikottaisen lähitapaamisen ti 17-17.45

Kesto: 12 + 2 viikkoa*
Hinta: 149 €
eli 12,42 € / viikko

Ilmaiseksi 1 viikon materiaaliin?

Haluatko päästä tsekkaamaan ilmaiseksi 1 viikon materiaalia ja katsomaan, mille kurssi näyttää? Jos vastasit kyllä, klikkaa alla olevaa painiketta!

Osallistumalla valmennukseen hyväksyt myös tietosuojan.

Minusta

Kuka minä olen?

Olen Anneli Päivänsara, mm. EMT - ohjaaja, NLP Master practitioner, personal trainer sekä tietokirjailija. Päivätyössäni autan tiimiä ja asiakkaita menestymään sekä saavuttamaan tavoitteensa. Ennen kaikkea olen kutenkin äiti ja aviovaimo sekä onnellisen elämän taidemaalari. Annan jokaiselle ne työkalut, millä jokainen pääsee maalaamaan itse mestariteoksensa! Lisää minusta ja ajatuksistani voit lukea esim. LinkedInissä. Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi samaan enemmän energiaa ja elinvoimaa elämään! 💗

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!