Siirry suoraan sisältöön

Johtajavalmennus

Sinulle, joka sydämellä johtaa, kun arvot ja teot kohtaa!

Ollaksesi hyvä johtaja, sinun tulee ensin osata johtaa itseäsi

Tyypillinen valmennukseeni tuleva johtaja on ”suurella sydämellä ja intohimolla työtä tekevä nykyinen tai tuleva ajatus- ja markkinajohtaja”, eli sellainen huipputyyppi, joka antaa aina niin paljon itsestään toisille: työlle, tiimille, perheelle, lapsille… auttaa usein toisia itsensä kustannuksella ja vaatii itseltään todella paljon. Siinä samalla tämä toisia auttava johtaja laiminlyö itseään ja omaa hyvinvointiaan tai suorittaa palautumista. Se syvempi yhteys itseen on matkan varrella hävinnyt – ja juuri se auttaisi saamaan ne parhaat tulokset missä elämänosa-alueella tahansa, puurtamisen sijaan kevyesti.

Hyvä tulevaisuuden johtaja tietää, että voidakseen johtaa toisia, tulee ensin osata johtaa itseään. Ja jotta voi johtaa itseään, tulee tietää, miten toimii. 
 
Autamme tekemään mahdollisimman lempeästi syväsukellusta itseensä, sillä vain, kun itsensä tuntee, voi ammentaa toisille sitä parasta itseään ja toteuttaa omaa missiotaan parhaiten. Muuten se sankko on kovin tyhjä ja kovin köyhä toisille annettavaksi. Sieltä sankon pohjalta löytyy vain reunoista vähän kulahtaneita tähtiä, kun oikeasti olisi annettavana kirkkaasti loistavia, suuria ja upeita tähtiä.
 
Autamme soveltamaan LEANia omaan elämään – poistamaan turhat välivaiheet sinun ja tavoitteittesi väliltä eli turhan suorittamisen ja turhan työn, kun teet liikaa ja vääriä asioita, jotta pääsisit tavoitteisiisi. 

Valmennustyylini

Valmennustyylini perustuu siihen, että kohtaan ja hyväksyn jokaisen aina ainutlaatuisena omana itsenään, juuri niin keskeneräisenä kuin on juuri nyt. 
 
Osaan todella nopeasti hahmottaa, mikä voisi viedä valmennettavaa johtajaa eteenpäin kohti tavoitteita / kirkastaa hänen visiotaan. Sen lisäksi, että autan valmennettavaa johtajaa itseään havainnoimaan asioita, usein myös ehdotan jotain ihan suoraan ja kysyn, resonoisiko ehdotus – tietenkin vain silloin, jos valmennettava sitä itse haluaa. Annan tägyiksi myös paljon erilaisia tehtäviä, joita ei tarvitse tehdä, ellei itse koe juuri kyseisen tehtävän resonoivan ja inspiroivan. 
 
Olen saanut valmennettaviksi aika paljon sellaisia yrittäjiä / johtajia / esihenkilöitä, jotka turhautuvat, jos joutuvat ihan kaikkia kulmia itse pohtimaan ja he kokevat, että se käytännössä lisää stressiä entisestään muutenkin haastavassa johtaja / esihenkilö / yrittäjän tylssä. He arvostavat sitä, että jotkut asiat myös ehdotettaisiin / sanottaisiin suoraan ja he sitten pohtisivat ja kokeilisivat, miten se sopisi juuri heille. 
 
Lähestyn aina valmennettavia johtajia kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon kaikki palauttavat / stressaavat tekijät, onpa se sitten vääristyneet ajatusmallit, liiallinen / liian vähäinen / juuri itselleen ja kyseiseen elämäntilanteeseen vääränlainen liikunta tai palautuminen, joitain sopimattomuuksia ruokavaliossa, käsittelemättömät tunteet jne. 

Valmennusmetodit

Valmennusmetodini ovat todella luovia ja ainutlaatuisia ja yhdistän paljon taidetta / luontoa / eri aisteja sekoittaen niitä. Tarjoan valmennettaville johtajille elämyksellistä palautumista, jos sille tuntuu. 
 
Olen saanut myös kiitosta siitä, että sanon suoraan niitä asioita, mitä kukaan ei ole aikaisemmin sanonut, mutta mitä olisi ehdottomasti pitänyt ymmärtää ja kuulla eteenpäin pääsemiseksi. Tietenkin vain silloin, jos valmennettava johtaja itse antaa siihen luvan.  😁

Palvelut

Sinun ja yrityksesi käytettävissä on kahdenkeskeiset mentoroinnit liittyen itsesi / yritysviestinnän ja brändäyksen kehittämiseen.

Sinun ja koko tiimin käytettävissä on palautumiseen, itsensä johtamiseen, luovuuden ja innovatiivisuuden lisäämiseen sekä työhyvinvointiin liittyvät valmennukset, koulutukset, luennot ja teemapäivät.

Suosittelen lämpimästi varaamaan lyhyen ilmaisen konsultaation, jossa pääsemme tutustumaan puolin ja toisin sekä katsomaan, miten voisimme auttaa sinua parhaiten. 

⭐  Mentorointi ⭐ Luennot ⭐ Koulutukset  ⭐ Teemapäivät ⭐

Haluatko kuulua tulevaisuuden menestyjiin?

Suosittelen lämpimästi varaamaan lyhyeeseen konsultaation, jossa katsomme, miten voisimme auttaa juuri sinua!

Kevyesti parasta liiketoimintaa – ilolla!

Katso myös:

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!