Siirry suoraan sisältöön

Löydä itsesi & voimavarasi

-stressinhallintakurssi

Stressinhaliintakurssi, mikä auttaa itsensä löytämisessä
Helpota ja ennaltaehkäise stressiä tutustumalla itseesi ja voimavaroihisi!

mikä on löydä itsesi ja voimavarasi -stressinhallintakurssi?

 

Löydä itsesi ja voimavarasi -stressinhallintakurssi on samalla itsensä löytämiskurssi, mikä keskittyy stressinhallintaan, omien voimavarojen löytämiseen, itsesi hyväksymiseen ja rakastamiseen, tietoisesti itsesi kannalta hyvien valintojen tekemiseen sekä unelmien elämän saamiseen.

4 kk kestävällä kurssilla tutustutaan tarkemmin elämäsi tärkeimpään ihmiseen: Sinuun. Vaikka kurssin näennäiskesto on 4 kk, voit käydä kurssia ja tehdä tehtäviä käytännössä juuri niin pitkään, kuin haluat

Kurssi auttaa sinua myös tunnistamaan stressaavat tilanteet ja tarjoaa työkalupakin käyttöösi vastaisuuden varalle stressiä helpottamaan.

Kurssilla myös perehdytään omiin tunteisiin ja niiden hyödyntämiseen, opetellaan olemaan itsemyötätuntoisia sekä pitämään itsestään juuri sellaisena kuin olet.

Kurssin alkuun suosittelen lämpimästi kurssilaisille tehtyä alkukonsultaatiota, minkä avulla saat kurssista vieläkin yksilöllisemmän. Voit myös varata milloin tahansa lyhyeeseen pikakonsultaatioon

Lue palautteita kurssista! 🤗💗

 

 

Koska kurssi on stressinhallintakurssi, se  on rakenteeltaan mahdollisimman kevyt, sillä harvoin stressaantunut kaipaa lisästressiä monimutkaisista tehtävistä. Stressinhallintakurssilta onkin poistettu kaikki ylimääräinen ja jätetty vain tiivis ydin.

Kurssin alkupuolen tehtävät ovat leppoisia ja auttavat oivaltamaan omia voimavaranlähteitä. Kurssin loppuosassa käsitellään myös vähän vaikeampia, mutta oleellisen tärkeitä aiheita.

Tulet saamaan kurssilla viikoittain lyhyen ohjeen viikkotehtävääsi suoraan sähköpostiisi. Viikkotehtävät koostuvat hauskoista, mutta tehokkaista tavoista päästä tutustumaan paremmin omiin ajatusmalleihin, tunteisiin ja haaveisiin. Viikkotehtävä voi olla esim. yhden elokuvan katsominen tai yhden kappaleen kuuntelu.

Vaikka stressinhallintakurssi on erittäin miellyttävä käydä, se on äärimmäisen tehokas. Kurssi perustuu tieteeseen ja siinä hyödynnetään mm. taideterapiaa, tunnetaitotyöskentelyä ja positiivista psykologiaa.

Lisäksi kurssi perustuu ainutlaatuiseen Päivänsara-metodiin, jossa hyvinvointi nähdään paljon laajempana kokonaisuutena, kuin muissa valmennuksissa tähän saakka.  Päivänsara-metodin pohjana on käytetty uusimpiin tutkimuksiin perustuvaa tietoa sekä parhaita menetelmiä Suomesta ja maailmalta. 

 

Kenelle Löydä itsesi ja voimavarasi -stressinhallintakurssi sopii?

 

Löydä itsesi ja voimavarasi -stressinhallintakurssi sopii sinulle, joka:

 • Kärsit pitkäaikaisesta, haitallisesta stressistä
 • Koet itsesi uupuneeksi, ahdistuneksi tai masentuneeksi
 • Haluat lisätä jaksamista 
 • Haluat parantaa stressinhallintaa ja oppia ennaltaehkäisemään sitä
 • Haluat saada mahdollisimman helpon tavan parantaa stressinhallinta ja löytää siihen vastaisuuden varalle parhaat keinot
 • Et pidä perinteisestä mindfullnessharjoituksista tai ne jäävät sinulta tekemättä
 • Et jaksa pitkiä ohjeistuksia tai monimutkaisia tehtäviä
 • Haluat saada yksilöllisiä ja yksityiskohtaisia käytännön vinkkejä myös jatkoa varten 

 

 

Kurssi sopii myös sopii sinulle, joka:

 • Ajattelet, ettet pysty itse vaikuttamaan elämääsi
 • Koet juuttuneesi oravanpyörään
 • Koet, että elämästäsi on hävinnyt ilo
 • Et ole varma, mitä elämältä haluat
 • Haluat ymmärtää tunteita eikä toimia niiden vallassa
 • Haluat olla parempi vanhempi, työkaveri, ystävä
 • Haluat elää onnellisempaa elämää

 

 

Kenelle kurssi EI sovellu?

 • Sinulle, joka et ole valmis tekemään mitään hyvinvointisi eteen
 • Hoitomuodoksi sinulle, joka käsit vakavasta masennuksesta tai ahdistuksesta (toki muun hoidon lisänä kurssi on loistava!)
 • Sinulle, joka haluat saada vinkkejä myös liikuntaan ja ravintoon (sitä varten suosittelen TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennusta)
 • Haluat tavata kasvotusten ja saada täysin yksilöllistä ohjausta (sitä varten suosittelen ONNELLISEKSI! Yksilövalmennusta)

 

Milloin Löydä itsesi ja voimavarasi -stressinhallintakurssi alkaa?

 

Voit osallistua kurssille milloin haluat, sillä valmennus ei ole interaktiivinen. 😊

 

Paljonko stressinhallintakurssi maksaa?

 

Löydä itsesi ja voimavarasi -stressinhallintakurssi maksaa 199 €. Vaikka kurssin näennäiskesto on 4 kk, voit käydä kurssia omaan tahtiisi juuri niin pitkään kuin haluat! 

 

Huom! Kysy yritysasiakkaiden edullisempia pakettitarjouksia!

Miten pääsen mukaan?

 

Pääset mukaan kurssille ostamalla tuotteen helposti ja turvallisesti verkkokaupasta.
Voit myös milloin tahansa kysellä kurssista lisää yhteystietolomakkeen kautta, laittamalla viestiä hyvinvointipalvelut@paivansara.fi tai soittamalla numeroon 045 1202512.

Sydämellisesti tervetuloa! 💗

 

Osallistumalla valmennukseen hyväksyt myös tietosuojan.

Palautteita

5/5

”Annelille on todella ymmärtäväinen suhtautuminen ylisuorittamiseen, uupumukseen jne. Se Annelin kurssi, mihin osallistuin oli ihan super, huomaa, että hän on miettinyt paljon asioita ja hyväksyy hienosti oman keskeneräisyytensä. Hienoja ideoita hänellä ja saatte varmasti yhdessä mielettömiä tuloksia 💞”

5/5

”Ihan huippuvalmennus!!! Olen kokeillut vaikka mitä stressinhallintakeinoja ja aina lopettanut ne kesken. Ei jaksa pitkän päälle. Ekaa kertaa sain sellaisia ohjeita, joita jaksan ja etenkin haluan noudattaa koko loppuelämän!”

5/5

”Aloitin kurssin traumaattisen stressin keskellä, en sillä tavalla perusstressaavissa oloissa. 

Tehtävät olivat supermonipuolisia. Mulle toimi siinä trauman keskellä muistutukset tutuista jutuista, joilla voi rauhoittaa kehoa ja mieltä. Toisaalta taas sellaiset taidejutut innoittivat uusille aluevaltauksille. Ne eivät kuitenkaan olleet ”vaativia” tehtäviä, joten niitä oli vaikeassakin tilanteessa helppo tehdä.

Vaihtoehtojakin oli usein monia, että miten tehtävät voi suorittaa, mikä oli kiva. Ei ollut liikaa vaihtoehtoja, että olis mennyt ajatukset ihan sekaisin, mutta kuitenkin sopivasti valinnanvaraa ajatellen.

Sähköpostit olivat visuaalisesti kauniita, mistä mä tykkäsin. Toit myös hienosti esille omaa keskeneräisyyttä ja inhimillisyyttä, mikä on aina ainakin mun mielestä hyvä asia. 😊

Kiitos Anneli! 💗”

5/5

”Olin aika stressaantunut koko kurssin ajan. Viestit ja ohjeet helppoine vinkkeineen piristivät kyllä aina. Parasta oli, että ohjeet oli tosiaan helppo toteuttaa eivätkä ne stressaanneet lisää, vaan auttoivat. ❤️”

5/5

”Sun laatimat tehtävät ovat asian ytimessä stressaantuneelle ylisuorittaja ihmiselle, kiitos!💖”

Kuka minä olen?

Arvot ohjaavat elämää

En kerro sinulle tässä koulutuksiani ja titteleitäni. Kerron niiden sijaan sinulle, että olen ollut aikaisemmin todella kova suorittaja ja stressaaja. 

Olen kokenut 3 burnouttia. Olen kokenut olevani riittämätön tällaisena kuin olen ja hakenut hyväksyntää ulkoapäin. Olen myös yrittänyt miellyttää kaikkia ja vastata kaikkien odotuksiin – unohtaen oman ääneni samalla.

Nyt olen löytänyt itseni. Olen nyt juuri sellainen, kun olen aina halunnut olla sekä elän juuri sellaista elämää, kuin olen aina halunnut elää.

Ja oikeastaan mikään muu ei ole muuttunut, kuin ajatusmaailmani. 

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi ❤!
Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!