Siirry suoraan sisältöön

Ole paras ystävä itsellesi 💗 Itsemyötätunto on helpompaa, kun huonot puolet ulkoistaa!

  • tehnyt

Minkälainen ystävä olet itsellesi? Puhutko kauniisti arvosten vai arvostellen? Osaatko kannustaa itseäsi ja olla itsemyötätuntoinen?

Meille on tulossa sisustussuunnittelija auttamaan mm. 1 huoneen kahtia jaon kanssa. Ihanaa, kun joku toinen ratkaisee sen haasteen, miten poikien tuleviin reilun 7 neliön huoneisiin saa kaiken tarvittavan. 

Siitä tuli mieleen sananonta, että sitä mitä ei pysty häivyttämään, sitä kannattaa korostaa.

No, olen ulkoistanut omat huonot puoleni erilaisiin rakastettaviin hahmoihin.

Tilaa uutiskirje❣

Kuinka olla itsemyötätuntoinen

Rakastettavat alteregot apuna itsemyötätunnossa

Minulla on monta alteregoa, jotka näyttävät sarjakuvahahmoilta. Tässä nämä ei-niin-mairittelevat alteregoni, olkaapa hyvät!

 

Possu 🐽

Possu on hahmo, joka sotkee, joka maistelee toisten lautasilta ruokaa jo ennen, kuin kuulee, onko tämä toisesta ok ja joka röhnönauraa omille (huonoille) vitseilleen.

Jänis (ajovaloissa) 🐇👀

Tämä pupu on kaikkea muuta kuin sellainen suloinen pehmeä pupu. Tämä Jänis muistuttaa Nalle Puhin kania, mutta sillä on silminä spiraalit. 

Eläin esiintyy silloin, kun on liikaa kaikkea ja stressi iskee päälle ja aivot ei toimi – koko energia menee paikasta toiseen juoksemiseen ja voivotteluun. 😁

Possu on näistä ehdottomasti se mun oma lemppari. Sillä on hauskaa ja kumma kyllä, myös toiset nauraa Possun toilailuille.

Jänistä taas tulee vähän sääli ja siksi yritänkin parhaani mukaan järjestää elämääni niin, ettei Jänis vieraile kovin usein.


Tilaa uutiskirje❣

itsemyötätunto ja itsensä rakastaminen

Mitä tämä hassu harjoitus opettaa?

Kun omat huonot puolet ulkoistaa rakastettavaan hahmoon, ne on helpompi hyväksyä osaksi itseään. On myös paljon helpompaa olla itsemyötätuntoinen Jänikselle kuin itselleen.

Tilaa uutiskirje❣

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!