Siirry suoraan sisältöön

Voi elämä, mikä huumorintaju!

  • tehnyt

 

Huumorintaju on yksi onnellisen elämän keskeinen tekijä. Se tekee arjesta antoisampaa, auttaa jaksamaan vastoinkäymisiä ja yhdistää ihmisiä. Ja itse elämälläkin on hultavon huumorintaju!

 

Voihan elämä, mikä huumorintaju!

Oletko huomannut elämän hulvattoman puolen vastoinkäymisten keskellä?

Kuvassa pieni tositarina, mitä tapahtui sunnuntaina.

huumorintaju
Yksi suuri hyöty koirasta on mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisten ihmisten erilaisiin ajatuksiin.

Jos kuvista ei näy kunnolla, tässä vielä kuvien tapahtumat:

Sunnuntaina oli kaunis, aurinkoinen päivä ja menin kävelylle arskat päässä. Pian alkoi sataa räntää naamaan. Ajattelin, että eipä haittaa, aurinkolasit toimii myös kätevinä suojalaseina räntäsäässä.

Näin kyltin, jossa joku mainosti, että ”he maalaavat kesän”. Tokaisin miehelleni naureskellen, että se tyyppi saisi kyllä nyt jo maalaamaan kesän.

Jatkoimme matkaa vielä n. 50 m, kunnes maassa oli tuo sormikas, mikä ilmensi kansainvälistä käsimerkkiä. Nyt purskahdin kunnon nauruun ja totesin, että elämällä on kyllä hulvaton huumorintaju!

Tilaa uutiskirje❣

Elämän huumorintaju erityisesti silloin, kun on vastoinkäymisiä

Ja sama tapahtui myös muutama viikko sitten.
Mulla oli erilaisten vastoinkäymisen sumaa ja ruokakauppaan mennessäni pistin pari suklaapatukkaa itselleni kärryyn ja tokaisin miehelleni: ”Nämä olen kyllä nyt niiiiiiiiiiin ansainnut.” Arvatkaa mitä kävi? Patukat (ja vain mun patukat) liukuivat samalla sekunnilla kärryjen välistä lattialle ja suoraan hyllyn alle, josta niitä oli enää mahdotonta saada. Purskahdin nauruun siinä kyykkiessä ja etsiessä näitä patukoita, jotka olin niin ansainnut. 😀

Elämällä on aivan mahtava huumorintaju, oletko huomannut? Onko elämä heittänyt sulle vitsiä erilaisten vastoinkäymisten keskellä?

Musta tää on aivan mainio keino muistuttaa, ettei aina tarvitse ottaa kaikkea niin vakavasti, vaan asioilla on aina se humoristinen puoli myös! Ja kun tämän näkee, elämä on kirjaimellisesti paljon hauskempaa, niin ylä- kuin alamäissäkin.

Hurjasti iloa päivääsi!

Anneli 🤗

Tilaa uutiskirje❣

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!