Siirry suoraan sisältöön

Onnellinen elämä: sananen sallivuudesta ja sateenkaaresta

  • tehnyt

 

Onnellinen elämä on sallivaa ja siihen kuuluu kaikki sateenkaaren värit. Jos elämään mahtuu vain muutamaa väriä, siitä ei saa kaikkea irti.

 

Meillä oli lauantaina taas pienet treffit keskellä päivää ja Mika vei mut lauantaina ylläritreffeille panimokierrokselle.

Meillä oli ihan sikahauska puolipäiväinen yhteistä aikaa! Nautittiin tastingissa kolmea eri olutta ja kuultiin, että tuon panimon hapanoluet on probioottisia.

Fillaroitiin tuonne ja takas – minä sähköfillarilla maisemista nautiskellen, koska en jaksa enää suorittaa missään, vain nauttia elämästä!

Ja mun mielestä myös hyvä viini ja hyvä olut kuuluu onnelliseen elämään. Kaikkea kohtuudella kiitos! 🤗

onnellista elämää

Se on nykyisin mun elämänfilosofia. Kuunnella itseään, kehoa ja mieltä ja elää juuri siten, mikä itsestään tuntuu hyvälle. Ei turhia sääntöjä ja rajoitteita, mitkä todellisuudessa ei lisääkään sitä hyvinvointia.

onnellinen elämä

Onnellisen elämän filosofiaa

Eli mun vinkki on se, että onnelliseen ja terveeseen elämään kuuluu myös se elämä. Tee jotain hauskaa, uutta ja yllättävää, yksin tai yhdessä. 

Sillä rennolla asenteella ja elämänilolla kun on paljon suurempi vaikutus terveyteen kuin sillä, onko jokainen ateria koostettu oikein tai miten paljon sitä on ehtinyt liikkumaan.

onnellinen elämä on sallivaa ja siihen kuuluu kaikki värit

PS. Jännä yhteensattuma oli se, että perjantaina julkaisin Instagramissa tämän kuvan, jossa esittelin poikani minulle tekemää sateenkaaren väristä sydäntä.

Seuraavana päivänä huomasin istuvani sateenkaaren värein somistetulla terassilla. 

Viikonloppumme huipentui siihen, että Kamu pääsi 10 uutisiin koirapäivän kunniaksi. Kamu-koiraa kuvattiin uutisiin yhtä lailla sateenkaaren värisen lastensairaalaan edustalla. 

Sateenkaaren värit on selvästi tämän viikon teema. Sopivasti salliva. Jos elämässä olisi vain yhtä väriä, se olisi kovin tylsää!

Tilaa uutiskirje❣

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!