Siirry suoraan sisältöön

Mikä on onnellisuutesi hinta?

  • tehnyt


Elämä on täynnä pieniä valintoja. jotka joko vievät meidät lähemmäs kohti tavoitteitamme ja juuri meille merkityksellistä sekä onnellista elämää tai siitä kauemmas. Jos emme pysähdy, suoritamme helposti elämää ja ehkä elämme jonkun toisen elämää, emme omaamme.

onni ja onnellisuus sekä onnellinen elämä

Elämässä on aina yhtaikaa haasteita jossain elämänosa-alueella ja kiitollisuuden aiheita jossain toisella elämänosa-alueella. Meidät on ohjelmoitu huomaamaan uhkia ja mitä meiltä puuttuu, sillä onhan se saanut meidät kulkemaan eteenpäin ja huomaamaan vaarat. Mutta jos annamme sen ohjata meitä kyseenalaistamatta, se elämän ihana puoli jää helposti huomaamatta.

Tai juoksemme eteenpäin ja meillä on kiire, mutta olemme liian kiireisiä pohtiaksemme, minne meillä on kiire. Sitä helposti elää sitten kuin, eikä tässä ja nyt. Onnellinen elämä koostuu kuitenkin niistä pienistä hetkistä ja siitä, että avautuu huomaamaan ne.

Kolme pientä, mutta tärkeää kysymystä liittyen onnellisuuteen:

👉🏼 Käytätkö sinä aikaasi sinulle tärkeisiin asioihin vai suoritatko hakien hyväksyntää toisilta?

👉🏼 Uskallatko olla juuri sitä mitä olet ja elää sinun näköistä elämää?

👉🏼 Elätkö itseäsi vai tosia varten?

Kaikella on hintansa ja se tärkein valuutta maasta riippumatta on aika. Jokainen päiviä teemme valintoja ja meillä kaikilla on saman verran aikaa käytettävänä. Teetkö asioita, mitkä vievät sinut tavoitteisiin?

Mikä on sinun onnesi hinta?

⭐ Kaipaako sparrausta?

Jos olet johtaja, joka tekee töitä suurella sydämellä ja intohimolla ja olet valmis kasvamaan ja kehittymään, varaa lyhyt ilmainen sparri!

❓ Entä miten ihmeessä tää liittyy johtajan sparrauseen?

Siten, että olemme kokonaisuus. Kun kasvanut ja kehityt ihmisenä, kasvat ja kehityt ystävänä, puolisona, vanhempana – johtajana.

Kaikki lähtee itsetuntemusta!

Tilaa uutiskirje❣

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!