Siirry suoraan sisältöön

Osa 4

 

Tervetuloa valmennuksen neljänteen osaan!

Elämäntapa tarkoittaa tapaa elää. Elämäntapamuutos on prosessi, mikä tähtää pysyvään lopputulokseen. Jokainen arjessasi tekemä pieni valinta vie joko kohti tavoitteitasi tai niistä poispäin. Vanhojen tapojen muuttaminen uusiksi, paremmiksi tavoiksi on elämäntapamuutoksen keskeinen tavoite.

Olet nyt pohtinut tarkkaan tavoitteita ja nähnyt päämäärän mielessäsi. Olet myös tehnyt parempia valintoja ruokavalion suhteen – nyt on aika tehdä parempia valintoja arjen muiden päätösten suhteen.

Muutos on todennäköisesti pysyvä, kun kaikkea ei yritä muuttaa kerralla, vaan tavat vaihtuvat yksi kerralaan. Uusia elämäntapoja rakennetaan kuten taloa – ensin on hyvä saada vakaa perusta, minkä päälle voidaan rakentaa kestävä talo. Jokainen uusi opeteltu tapa lisää helposti uusia hyviä tapoja. Tutkimusten mukaan esimerkiksi liikuntaa lisänneet henkilöt alkavat usein automaattisesti syömään myös enemmän kasviksia.

Neljännessä Mieli-osuudessa käsitellään elämäntapamuutosta ja tahdonvoiman merkitystä siinä. Ravinto-osuudessa pohditaan ateriarytmiä ja Liike-osuudessa tutustutaan intervallitreeneihin. 

Huom! Mikäli sinulla on univaikeuksia, jätä rankemmat treenit aamuun, sillä illalla tehdyt rankat treenit toimivat elimistölle buusterina energiaa lisäten. 

 

 

”Tärkein valinta on se, minkä teet tänään.”

⭐⭐⭐

 

Materiaalit

Bonusmateriaalit

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!

Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Lähteitä

Kurssilla käytetyt lähteet

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!