Siirry suoraan sisältöön

Osa 5

 

Tervetuloa valmennuksen viidenteen osaan!

Tänään mieli -osuudessa käsitellään sellaista tärkeää aihetta kuin motivaation ylläpitämistä, sillä tutkimusten mukaan näillä main motivaatiolla on tapana hieman notkahtaa. Jo sen tiedostaminen, että motivaation lasku on ihan normaalia ja yleistä, auttaa ylläpitämään motivaatiota eikä tee mieli heittää pyyhettä kehään niin helposti.

Ravinto-osuudessa esitellään muutamia esimerkkiaterioita. Niitä ei ole tarkoitus noudattaa pilkulleen, vaan antaa inspiraatiota ja suuntaa. Toki niitä saa noudattaa myös täsmällisesti, mikäli se tuntuu itsestä parhaimmalta. Valmennuksen tarkoituksena olisi kuitenkin, että löydät juuri itsellesi parhaiten sopivan ruokavalion.

Sinun on mahdollista pyytää myös henkilökohtainen ruokavaliosuunnitelma, mikäli kaipaat tarkempaa palautetta omasta ruokavalioistasi. Tule tällöin nykäisemään rohkeasti hihasta!

Liike-osuudessa käsitellään liikkuvuusharjoittelua. Saat liitteenä myös helpon yin-jooga-harjoituksen. Vaikka yin-jooga lisää liikkuvuttaa, sen ensisijainen tehtävä on kuulostella kehon ja mielen tuntemuksia sekä rentouttaa ja rauhoittaa.

 

”Tärkein valinta on se, minkä teet tänään.”

⭐⭐⭐

 

Materiaalit

🔻 Tulosta tästä itsellesi palauttava jooga ja ohjeet

Bonusmateriaalit

KESKUSTELU

Tervetuloa!

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!

Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Lähteitä

Kurssilla käytetyt lähteet

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!