Siirry suoraan sisältöön

Ilmainen Hyvinvointipodcast

  • tehnyt

Nyt se on valmis – ensimmäinen ilmainen hyvinvointipodcastini! Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan sitä. ❤

Hyvinvointipodcastin sisältö pohjautuu Päivänsara-metodiin.

Ilmainen hyvinvointipodcast on nyt tosiaan julkaistu, vaikka pientä hiottavaa olisi ollut varsinkin äänenkäytön suhteen. Silti julkaisin sen tuollaisena, jotta se tulisi joskus myös ulos. Pyydän teitä olemaan armollisia – tekemäni podcast oli ensimmäinen tekemäni podcast ikinä!

Tuossa on iso muutos aikaisempaan. Edellinen minä olisi jäänyt hiomaan ja hiomaan podcastia, kunnes se olisi virheetön. Nykyinen minä laittoi sen kuitenkin jo menemään, sillä ajattelin sen olevan tärkeämpää, että saatte sen kuunneltavaksi mahdollisimman pian sen sijaan, että se olisi vimpan päälle hiottu. Tässä oli esimerkki, miten olen nykyään armollisempi itselleni.

Ilmaisella hyvinvointipodcastilla vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja työhyvinvoinnin lisäämiseen

Tule kuuntelemaan vinkkejä hyvinvoinnin lisäämiseen!

Ottaisin mielelläni palautetta vastaan, mistä tykkäsit hyvinvointipodcastissa ja mitä kehittämistoiveita olisi sen suhteen? Entä olisiko mielessäsi joku tietty aihe, josta haluaisit kuulla lisää?

PS. Toiko ilmainen hyvinvointipodcast sinulle vinkkejä ja hyötyä? Jos koit podcastin olevan sinulle hyödyllinen, olisi aivan mahtavaa, jos kertoisit ilmaisesta hyvinvointipodcastistani myös eteenpäin! Tiedätkö jonkun, jolle olisi aivan erityisesti hyötyä hyvinvoinnin lisäämisestä?

Rakkaudella,

Anneli ❤

 

Tilaa uutiskirje!


Kyllä Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!