Siirry suoraan sisältöön

Mikä auttaa flunssaan ja influenssaan?

Kokosin tähän artikkeliin ohjeita, mikä auttaa flunssaan ja influenssaan, sekä kehitin flunssankarkoitusjuoman. Osa ohjeista auttaa myös lievittämään jo tulleen taudin oireita sekä nopeuttamaan paranemista.

Sain itse influenssan eilen. Kuume kohosi 38,9 asteeseen ja lihaksia sekä niveliä kolotti, päätä särki. Tänään olo on kuitenkin jo paljon parempi ja kuume näytti olevan näin aamuseltaan enää 37,5.

Tällä kertaa en ollut riittävän ajoissa liikkeellä ja käyttänyt erinäisiä flunssankarkoituskeinoja. Ne ovat auttaneet jättämään aika monta flunssaa välistä. Olen luonnostani sellainen ihminen, joka saa kaikki mahdolliset flunssat, siksi keinot ovat olleet kullanarvoisia!

Mikä avuksi, kun flunssa ja influenssa yllättävät?

Ensioireisiin:

Hei, kun tunnen pöpöjen ryömivän nenässä tai kurkussa, otan esiin seuraavat työkalut:

  • sinkkibisglysinaattia maksimimäärä (suihkeena tai imeskelytablettina)
  • C-vitamiinia maksimimäärä
  • nenäkannuhuuhteluita mahdollisimman usein. Laitan nenäkannuun merisuolan lisäksi hiukan kookosöljyä, kuten suomalaismies on oivaltanut.

Tilaa uutiskirje!

Flunssankarkoitusjuoma, mikä myös lyhentää flunssan tai influenssan kestoa ja helpottaa oloa

Lisäksi olen kehittänyt tällaisen flunssankarkoitusjuoman. Se on koostettu vihreästä teestä, kurkumasta, kanelista, inkivääristä ja sitruunasta. Makeuttajana toimii hunaja ja kasvimaito pehmentää makua. Juomaan lisätty proteiini auttaa kehoa saamaan parantumiseen tarvitsemansa valkuaisaineet. Juoma on ”terästetty” kookosöljyllä.

Flunssan karkoittaminen
Tällä flunssankarkoitusjuomalla flunssa ja influenssa pysyvät poissa – tai ainakin kesto lyhenee ja oireet helpottuvat.

Miksi juuri nämä ainekset?

Flunssan torjunnassa auttaa myös antioksidanttinen vihreä tee tai mate, kurkuma, minkä väitetään ehkäisevän myös monia vakavimpiakin tauteja flunssan lisäksi, ihanasti kipeää kurkkua kutitteleva inkivääri sekä c-vitamiinia sisältävä sitruuna.

Hunajaa on käytetty flunssan torjunnassa jo aikoja. Muistathan olla kuumentamatta hunajaa liikaa, jottei sen hyvää tekevät ainesosat tuhoudu! Kookosöljyllä on bakteereja tappava vaikutus. Kaneli auttaa kurkkukipuun.

Keho tarvitsee myös entistä enemmän proteiinia taistellessaan pöpöjä vastaan. Koko komeuden kruunaa vielä ripaus chiliä. Näin syntyi tehokas flunssankarkoitusjuoma, mikä on vieläpä lisäksi herkullinen!

Suositeltavaa vielä olisi, että kaikki käyttämäsi ainekset olisivat luomulaatuisia tai ainakin mahdollisimman puhtaita ja vähän käsiteltyjä parhaan hyötyvaikutuksen saamiseksi. Maitona kannattanee käyttää muuta kuin lehmänmaitoa, vaikka maitoa muuten kestäisikin. Lehmänmaito maito saattaa lisätä limaisuutta. Esim. kauramaito tai pähkinämaito sopii tarkoitukseen hyvin.

Nauttiessasi flunssankarkoitusjuomaa suorastaan tunnet, miten hyvää se tekee!

flunssankarkoitusjuomalla influenssa ja flunssa pysyvät loitolla.
Kupillinen ihanuutta! Suorastaan tunnet, miten pöpöset juoksevat käpälämäkeen juodessasi mausteista flunssankarkoitusjuomaa.

Flunssankarkoitusjuoman ohjeet

1 dl haluamaasi maitoa (käytin itse kookospähkinäjuomaa)
1 dl vihreää teetä tai mate-teetä
1tl kurkumajauhetta tai raastettua kurkumaa
1 tl inkiväärijauhetta tai raastettua inkivääriä
ripaus chiliä
ripaus kanelia
muutama tippa sitruunamehua
1 tl hunajaa tai muutama tippa steviaa
1-2 tl haluamaasi proteiinijauhetta
1 tl kookosöljyä

Keitä vihreä tee tai mate. Kaada joukkoon lämmitetty maito. Lisää loput ainekset hieman jäähtyneeseen juomaan, jotta niiden hyötyvaikutukset olisivat mahdollisimman suuret.

Mikä auttaa flunssaan ja influenssaan?

Tilaa uutiskirje!

Elämäntapa-valmennus

Hyvinvointivalmennus

Vahvuustaulu

Hyvinvointivalmennus

2 kommenttia artikkeliin “Mikä auttaa flunssaan ja influenssaan?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!