Hyvinvointivalmennus

Kaikki hyvinvointivalmennus -palveluni ovat suunniteltu varsinkin auttamaan sinua löytämään sinun polkusi, voimaan hyvin, uskomaan itseesi ja löytämään sinulle sopivan tavan elää.
Hyvivointivalmennus -filosofiani perustuu siihen, että autan sinua kuuntelemaan itseäsi, sillä ainutlaatuinen viisaus asuu sisälläsi. 💗 Hyvinvointivalmennuksissani toimin itse mentorina, kerron vinkkejä ja sinulle parhaiten sopivia vaihtoehtoja.
Huom! Jos et tiedä, mitä valita, niin voit milloin vain soittaa tai laittaa viestiä. Katsotaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva hyvinvointivalmennus! 💗
Hyvinvointivalmennus-verkkokurssi

Jotta eläisimme mahdollisimman onnellista ja omannäköistä elämää, meillä tulee olla hyvä yhteys sekä kehoomme että mieleemme. Mikäli toinen niistä ei voi hyvin, emme voi olla paras versio itsestämme.

Mikäli emme saa optimaalisesti yhteyttä mieleemme, voimavaramme ovat usein kadoksissa. Tällöin ulkoinen motivaatio ohjaa meitä sisäisen motivaation sijaan. 

Saatamme suorittaa elämäämme pysähtymättä nauttimaan siitä ja toteuttaa jonkun toisen unelmia ja elämme jonkun toisen asettamien arvojen mukaan. Olemme myös usein stressaantuneita, emmekä elä sellaista elämää kuin haluaisimme. Emme myöskään voi olla itseohjautuvia ja antaa intohimon ohjata meitä, saatikka päästä työssä tai ihmisenä parhaaseen tulokseen.

Mikäli emme saa optimaalista yhteyttä kehomme, emme myöskään voi hyvin. Usein meitä saattaa väsyttää tai olo ei tunnu ketterälle. 

Emme ehkä jaksa leikkiä lastemme kanssa kuten haluaisimme tai toteuttaa jotain parempaa fyysistä kuntoa vaativaa unelmaamme. Emme ehkä ole niin terveitä tai hyvinvoivia kuin haluaisimme olla. Tai meille on vain tärkeää elää terveenä ja elinvoimaisena mahdollisimman pitkään.

Sinä päätät, minkälaista elämää haluat elää❣

Kaikkia palveluita koskee tietosuoja.

Valitse sopivin hyvinvointivalmennus

Nämä palveluni ovat suunniteltu erityisesti sinulle, erityisen ihana, uupumiseen taipuvainen erityisherkkä! 💗
Selätä stressi on tehokas stressinhallintakurssi
Löydä itsesi & voimavarasi -stressinhallintakurssi

Löydä itsesi & voimavarasi – stressinhallintakurssi auttaa sinua tutustumaan itseesi, löytämään sisäisen viisautesi sekä onnellisen elämän. 💗

hyvinvointikoulutus-verkossa
TERVEYDEKSI!
Hyvinvointivalmennus

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan tavan liikkua, syödä, palautua ja voida hyvin. 💗

Elämäntapavalmennus
Kahden kesken kukoistavaksi -elämäntapavalmennus

Kahden kesken kukoistavaksi  elämäntapavalmennus auttaa sinua elämään kaikin puolin onnellista ja tervettä elämää. 💗

Osta lahjaksi hyvinvointia
Lahjakortti hyvinvointipalveluihin

Anna lahjaksi lahjakortti, millä läheisesi saa terveyttä ja hyvinvointia!

Vahvuudet työelämässä
Vahvuustaulu

Vahvuustaulu auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi eli supervoimasi. Tämä on elämäsi tärkein taulu! 💗

Teetä itsellesi tai anna lahjaksi!

Tilaa uutiskirje!

Hyvinvointivalmennuksen Hyödyt

Onnellisen elämän avaimet ovat sinun käsissäsi!
1

Löydät sisäiset voimavarasi

Olet virkeämpi ja jaksat paremmin. Sinulla riittää energiaa muille sekä itsellesi. Jaksat paremmin vapaa-ajalla, työssä, harrastuksissa sekä perheen parissa.

Työhyvinvoinnissa-sisäinen motivaatio-on-kriittisen-tärkeää
2

Opit kuuntelemaan itseäsi

Kukaan ei voi sanoa toiselle, minkälaisia ruokavaliota tai liikunta-ohjelmaa toisen tulee noudattaa. Olet itsesi paras asiantuntija. Saat hyvinvointivalmennuksissa työkalut, jolla löydät itsellesi parhaat vaihtoehdot. 

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.
3

Elämänlaatusi paranee

Elämääsi ohjaa into pakon sijaan. Hyvinvointivalmennusten avulla opit tekemään asioita siksi, että haluat, et siksi, että täytyy. Opit suhtautumaan asioihin ja elämään aivan uudella tavalla! 

Työhyvinvointi-lisää-työtyytyväisyyttä-ja-terveyttä
4

Elät unelmiesi elämää

Alat tekemään valintoja, jotka vievät sinut lähemmäksi unelmiasi. Opit tuntemaan itsesi ja mitä haluat – et vain toteuta automaattisesti toisten toiveita ja unelmia.

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.

Tilaa uutiskirje❣

Hyvinvointivalmennus -vaihtoehdot

Löydä itsesi & voimavarasi -stressinhallintakurssi

Löydä itsesi & voimavarasi – stressinhallintakurssi auttaa sinua tutustumaan itseesi, löytämään sisäisen viisautesi sekä onnellisen elämän. 💗

Löydä itsesi ja voimavarasi -stressinhallintakurssi on samalla itsensä löytämiskurssi, mikä keskittyy stressinhallintaan, omien voimavarojen löytämiseen, itsesi hyväksymiseen ja rakastamiseen, tietoisesti itsesi kannalta hyvien valintojen tekemiseen sekä unelmien elämän saamiseen.

4 kk kestävällä kurssilla tutustutaan tarkemmin elämäsi tärkeimpään ihmiseen: Sinuun. Vaikka kurssin näennäis kesto on 4 kk, voit käydä kurssia ja tehdä tehtäviä käytännössä juuri niin pitkään, kuin haluat. 

Kurssi auttaa sinua myös tunnistamaan stressaavat tilanteet ja tarjoaa työkalupakin käyttöösi vastaisuuden varalle stressiä helpottamaan.

Kurssilla myös perehdytään omiin tunteisiin ja niiden hyödyntämiseen, opetellaan olemaan itsemyötätuntoisia sekä pitämään itsestään juuri sellaisena kuin olet.

Hinta on 199 € / 4 kk.

työhyvinvointivalmentaja ja hyvinvointivalmentaja Anneli Päivänsara

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan tavan liikkua, syödä, palautua ja voida hyvin.

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennus on jaettu kolmeen, hyvinvointia lisäävään osioon: mieli, ruokavalio ja liikunta. Jokaista aihealuetta (kuten esim. suolistobakteerien tai tunteiden vaikutus terveydelle) käsitellään monipuolisesti näiden kolmen osion näkökulmasta, käytännön ohjeiden ja aihealueeseen liittyvein tehtävien kera.

TERVEYDEKSI! Hyvinvointivalmennuksessa saat myös mm. kotijumpan ja kuntosaliohjelman, jooga-ohjelman, erilaisia stressinhallintaharjoituksia sekä ohjeet juuri sinulle parhaiten sopivan liikuntasuunnitelman ja ruokavalion koostamiseen.

Hyvinvointivalmennuksen kurssimateriaali tulee sekä perusteellisesti käsiteltynä kirjoitetussa muodossa että audiona. Saat linkin kurssimateriaaliin suoraan sähköpostiisi.

Kurssia voit käydä tavoitteittesi ja ajankäyttösi mukaan joko kronologisessa järjestyksessä tai aloittaa kurssin sieltä, mikä on sinulle juuri nyt ajankohtaisin ja tärkein. Mikäli valitsit kronologisen järjestyksen, kurssi toimii kuin suurena kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin käsikirjana.  Mikäli taas haluat aloittaa sieltä, mikä on sinulle tällä hetkellä tärkein, suosittelen lämpimästi alkuun kurssilaisille tehtyä alkukonsultaatiota yksilöllisen suunnitelman kera. 

Kurssin kesto on 6 kk sisältäen yhteensä 42 eriaiheista hyvinvointia lisäävää materiaalia.

Hinta on 349 € / 6 kk.

tyhy tyky valmennus työhyvinvointi kurssi

Kahden kesken kukoistavaksi -elämäntapavalmennus

Elämäntapavalmennus on kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta, missä huomioidaan keho ja mieli, unelmat ja haaveet.

Kahden kesken kukoistavaksi  elämäntapavalmennus auttaa sinua elämään kaikin puolin onnellista ja tervettä elämää. 💗

Elämäntapavalmennus voi sisältää esim.

  • Arjen suunnittelua
  • Ravinto- ja liikuntaneuvontaa
  • Voimavarojen etsintää
  • Elämän suunnittelua kohti unelmien elämää

Menetelminä käytämme mm. taidetta (valokuvaus, musiikki, kirjoittaminen ja maalaaminen), tunnetyöskentelyä, elokuvia, liikettä, luontoa sekä erilaisia stressinhallintaharjoituksia.

Elämäntapavalmennus perustuu kahden keskeisiin tapaamisiin, minkä sisältö määräytyy täysin sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. 

Alkutapaamisen jälkeen henkilökohtainen tapaaminen voi sisältää mitä tahansa hyvinvointia lisäävää tavoitteittesi ja mieltymystesi mukaan, kuten:

  • vinkkejä, mikä olisi seuraava konkreettinen askel kohti unelmiesi elämää
  • erilaisia stressinhallintaharjoituksia
  • kuntosaliohjausta
  • yhdessä kaupassa käyntiä tai kokkausta
  • kuuntelevaa korvaa
  •  

Autan sinua saavuttamaan juuri sen, mitä eniten haluat!

Hinta: alk. 59 € / 45 min. 
parempi-terveys

Vahvuustaulu

Usein vahvuuksista puhuttaessa puhutaan ulkoisista vahvuuksista: siitä, mitä vahvuuksia muut näkevät sinussa toiminasi ja käyttäytymisesi perusteella. Vahvuustaulu ohjaa sinua tutustumaan sisäisiin vahvuuksiisi: unelmiisi, haaveisiisi ja sellaiseen elämään, mitä olet aina halunnut elää. 

Kun tunnistat sinun sisäiset vahvuutesi, ohjaudut kohti omannäköisiä valintoja, työuraa ja elämää. Vahvuudet opastavat sinua kohti onnistumisen kokemuksia, riittämisen tunnetta ja onnellista elämää. Vahvuustaulu auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi eli supervoimasi. 

Vahvuustaulu henkilökohtaiseen haastatteluun, minkä perusteella taulu tehdään. 

Vahvuustaulun hinta sisältää oman kuvasi. Vahvuustauluun on mahdollista saada lisäpalveluna myös minun ottama valokuva sellaisesta sinusta, mikä tuo parhaiten esiin ydinvahvuutesi.

Tämä on elämäsi tärkein taulu! 💗

Vinkki! Tämä on mitä mainioin lahjaidea kenelle tahansa, milloin tahansa!

Hinta: 95 €

työhyvinvointivalmentaja ja hyvinvointivalmentaja Anneli Päivänsara

Lahjakortti

Anna läheisellesi hyvää oloa ja terveyttä lahjakortilla hyvinvointipalveluihin!

Lahjakortti käy kaikkiin palveluihin. Vaihtoehtoisesti voit antaa lahjaksi juuri sen suuruisen summan, kuin itsestäsi tuntuu hyvälle.

Anneli Päivänsara työhyvinvointi valmentaja

Anneli Päivänsaran työhyvinvointivalmennus auttaa tiimiläisiä jaksamaan.

10 000 +

Näin monta askelta sinun tulisi vähintään ottaa päivittäin suositusten mukaan. Muista, että hyötyliikunta on hauska, helppo ja tehokas keino arkiaktiivisuuden lisäämiseksi!

Työhyvinvointi-lisää-työtyytyväisyyttä-ja-terveyttä

7 - 9 h

Jotta voisit mahdollisimman hyvin, sinun tulisi nukkua noin 7-9 h hyvänlaatuista unta joka yö. Kehon ja mielen palautumiseen tulisi panostaa myös muilla keinoilla.

työhyvinvointivalmentaja ja hyvinvointivalmentaja Anneli Päivänsara

500 - 700 g

Kasvisia tulisi syödä päivässä vähintään 1/2 kg, mielellään mielin määrin! Kasvisista saat terveydelletärkeitä vitamiineja ja hivenaineita, minkä lisäksi ne vaikuttavat suotuisasti hyviin vatsabakteereihin ja pitävät pitkään kylläisenä.

Työhyvinvoinnissa-sisäinen motivaatio-on-kriittisen-tärkeää

10 min.

Päivittäisen liikunta-annoksen voi koota 10 minuutin pätkissä. UKK:n liikuntapiirakka suosittelee aikuisia liikkumaan viikottain vähintään 1 h 15 min. rasittavalla tasolla tai 2 h 30 min. reippaalla tasolla kestävyyskunnon kohentamiseksi.

Ota yhteyttä

Lämmin kiitos viestistäsi 💗
Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Päivänsara mainostoimisto

mainostoimisto@paivansara.fi

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!