Siirry suoraan sisältöön

Ohjaako toimintaa pelko vai rakkaus?

  • tehnyt

Ohjaako toimintaa pelko vai rakkaus? Tämä kysymys on nyt ollut niin ajankohtainen omassa elämässäni, että ajattelin kirjoittaa siitä teillekin.

Ohjaako toimintaasi pelko vai intohimo?
Jos toimintaa ohjaa pelko, syntyy suorittamista ja stressiä.

Ohjaako toimintaa pelko?

Jos toimintaasi ohjaa pelko, sitä ohjaa helposti suorittaminen ja pelko siitä, ettet onnistu ja tuotat pettymyksen toisille.

Ohjaako toimintaa rakkaus?

Jos toimintaasi ohjaa rakkaus, silloin toimintaasi ohjaa into ja intohimo. Olet tällöin olet luova ja kekseliäs. Kun itselläsi on hyvä olla, se näkyy ulospäin ja pystyt olemaan myös helpommin empaattinen sekä joustava.

Pelosta käsin toimiminen lamauttaa, rakkaudesta käsin toimiminen levittää hyvää ympärille.

Olen ollut paljon sairaana vuoden aikana. Syynä on ollut se, että kilttinä tyttönä olen yrittänyt miellyttää muita ja vastata toisten odotuksiin. Oma ääneni on hukkunut siinä samalla – ymmärsin, että minun toimintaa on ohjannut pelko eikä rakkaus.

Tuoreena yrittäjänä olen tuntenut painetta saada yritys kannattavaksi. Minua on neuvottu, että yritys pärjää, kun tuotteita takoo markkinoille, pommittaa yrityksiä massaviesteillä ja soittaa perään (tavoitteena 15 puhelua päivässä). Mitään ei saa antaa ilmaiseksi, vaan rahankuvien tulee kiilua silmissä. Ja on pähkähullua jakaa omaa osaamistaan toisten hyvinvointivalmentajien kanssa, sillä he varastavat tuotteesi ja vievät asiakkaasi.

Somejulkaisuja pitäisi olla 5 kpl viikossa ja blogeja mielellään pari kuukaudessa. Myös oma YouTube-kanavan olisi hyvä olla olemassa. Näin tunnettuus lisääntyy.

Tein mitä käskettiin, jotta en tuota pettymystä. Muille ja itselleni. Jos firma ei menestyisi, syyttäisin itseäni. Enhän olisi tehnyt kaikkea, mitä käskettiin.

Näitä ohjeita suorittaessa en voinut hyvin, sillä tällainen toiminta ei vastaa arvojani. Hukkasin matkalla oman ääneni ja sen ytimen, miksi ylipäätänsä aloin tehdä sitä, mitä teen. Toimintaa ohjasi pelko, ei rakkaus.

Pelosta käsin toimiminen

 

Tilaa uutiskirje!

Missioni oli parantaa maailmaa tuoden jokaiselle positiivista energiaa ja rakkautta. Auttaa jokaista ihmistä ja yritystä löytämään sisäisen äänensä, sisäisen viisautensa. Mission, intohimon ja rakkauden sijaan toimintaani alkoikin ohjaamaan pelko ja suorittaminen.

Onneksi olin sairaana, jolloin oli aikaa ajatella asioita oikeasti, toisesta näkökulmasta. Viisas kehoni yritti pysäyttää minut, jotta aivot saisivat tilaa toimia.

Tästä edespäin meinaan kuunnella vain sydäntäni ja seurata sitä. Ei kai määrä ole milloinkaan korvannut laatua? Ei kai ole järkeä huudella ympäriinsä, jos ei ole mitään annettavaa toisille?

Mitä samalla alalla oleviin tulee: meitä yhdistää yhteinen missio, auttaminen. Kukaan ei ole jokaisen aihealueen asiantuntija, joten jakamalla osaamistamme voimme auttaa ihmisiä vielä paremmin.

Tästä edespäin kirjoitan vain sellaisia asioita, jotka tulevat suoraan sydämestäni. Ensisijaisesti haluan kertoa blogiartikkeleissani siitä, mitä oivalluksia olen itse saanut ja mitä oppinut mokaamisen kautta. Josko voisin näin aidosti auttaa muita, ettei toisten tarvitse kulkea samaa polkua, ja tuottaa aidosti parempaa sisältöä jokaisen elämään.

anna rakkauden ohjata sinua!
Kun asioita tekee rakkauden kautta, isot pelottavat asiatkin näkee eri näkökulmasta.

Energiateorian mukaan saat sitä energiaa, mitä säteilet. Ohjaako toimintaa pelko vai rakkaus?

Heti ensimmäiseksi haluan muistuttaa myös teitä tekemään asioita siitä innosta ja intohimosta käsin, ei pelosta käsin. Pelosta ja pakosta käsin on hyvin vaikeaa luoda uutta.

Älä tee niin kuin käsketään, tee niin kuin sydämesi sanoo. Älä tee jatkuvasti enemmän, tee fiksummin. Älä tavoittele suurta massaa, tavoita muutamia sellaisia ihmisiä, joille sinulla on eniten annettavaa ja joita pystyt aidosti auttamaan.

Empaattisuus, positiivisuus ja innovatiivisuus
Empaattisuus, positiivisuus ja innovatiivisuus onnistuvat parhaiten silloin, kun kehossa ja mielessä ei vallitse taistele tai pakene -tila.

 

Tilaa uutiskirje!

Elämäntapa-valmennus

Hyvinvointivalmennus

Vahvuustaulu

Hyvinvointivalmennus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!