Siirry suoraan sisältöön

Osa 3


Lämpimästi tervetuloa valmennuksen kolmanteen osaan! 🤗 Kolmannessa osassa rakennetaan vankkaa pohjaa kestävälle hyvinvointitalolle, mikä on täynnä energiaa ja elinvoimaa! Tässä osassa tulee todella paljon tärkeää tietoa eri osa-alueissa. Suosittelen lukemaan tekstit ajatuksen kanssa ja palaamaan tähän aina tarvittaessa.

Mieli-osuudessa tarkennetaan tavoitetta ja visualisoidaan se huippu-urheilijoiden tavoin. Saatkin pienen visualisointi-harjoituksen Mieli-osuuden tehtävien mukana, mikä on äärimmäisen tehokas ja minkälaisia myös huippu-urheilijat käyttävät.

Ravinto-osuudessa keskitytään tällä viikolla hyviin bakteereihin ja mikrobeihin. Suosittelen lämpimästi lukemaan tällä kertaa myös lisätiedot, sillä siellä on jopa yllättävää faktaa.

Liikunta-osuudessa käsitellään peruskuntotreeniä sekä kerrotaan, mitä eri sykealueet tarkoittavat ja miten voit laskea yksilölliset sykerajasi. Muistathan kuunnella täysin kehoasi ja mieltäsi pitkin matkaa ja poimia mukaan niitä vinkkejä, mitkä tuntuvat hyvälle. Jos sinulla on aikapulaa, älä ota stressiä persukuntotreenistä. Arki/hyötyliikunta on kaikista tärkeintä, toiseksi tärkeintä on mielestäni huolehtia lihaskunnosta, sillä peruskuntotreeni tulee usein osana hyötyliikuntaa. Toisaalta taas peruskuntotreeni antaa koko kunnolle pohjan ja se on juuri se liikuntalaji, mitä voit halutessasi turvallisesti lisätä lähes rajattomasti, jos vain aikaa ja motivaatiota riittää.

Iloa ja tsemppiä matkaan!

Anneli 💗

 

”Tärkein valinta on se, minkä teet tänään.”

⭐⭐⭐

 

Materiaalit

🔻 Kuuntele täältä meditaatio & visualisointi-harjoitus

Bonusmateriaalit

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!

Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Lähteitä

Kurssilla käytetyt lähteet

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!