Siirry suoraan sisältöön

Itsensä johtaminen ja stressinhallinta

Parempaa stressinhallintaa ja oman mielen tuntemusta – leikiten

Jotta voit johtaa ja ohjata omaa työtäsi tai toisia toisia, sinun tulee osata johtaa itseäsi. Jotta pystyt hyödyntämään täyden mielen kapasiteetin, sinun täytyy tietää, miten sinun mielesi toimii. Jotta johtaminen olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa, myös tiimin jäsenten tulee tuntea itsensä ja osata johtaa itseään.

Annamme sinulle työkaluja, joilla pääsette tekemään parempia päätöksiä ja ratkaisuja sekä fiksumpia tekoja.

  • Haluatko oppia jatkossa tekemään parempia valintoja ja päätöksiä, mitkä vievät sinut kohti tavoitteitasi?
  • Tiedostatko taustalla vaikuttavia vääristyneitä ajatusmallejasi ja mentaalikapasiteetin käyttöönottoa rajoittavia pelkoja?
  • Näetkö itsesi objektiivisesti – tunnistatko omia vahvuuksiasi ja kehittämiskohteitasi?

Johda itseäsi viisaasti – paremmalla stressinhallinnalla parempia päätöksiä

Vain luomalla tyhjää tilaa – poistamalla jotain turhaa – pääsee luomaan jotain uutta. Silloin vapautuu myös tilaa ajatella ja kuunnella itseään, mikä on itsensä johtamisen perusedellytys.

Oman mielen mestariksi – itsensä johtamis- ja stressinhallintavalmennuksessa päästään kokeilemaan käytännössä hyvin innovatiivisia stressinhallintamenetelmiä, jotka tekevät tilaa arkeen ja työhön. Valmennuksessa tutustutaan myös joihinkin suurimpiin, tyypillisimpiin toimintaa rajoittaviin pelkoihin mahdollisimman helpolla ja iloisella tavalla. 

Lisäksi Oman mielen mestariksi – itsensä johtamis- ja stressinhallintavalmennuksessa opitaan ohjaamaan toimintaa yhä tehokkaammin, näkemään itsensä toisten näkökulmasta ja tunnistamaan ajattelua sekä toimintaa ohjaavia ajatusmalleja ja tunteita.

Valmennuksessa opitaan siis tekemään parempia päätöksiä –  erottamalla faktat fiktiosta sekä johtamaan itseään tietoisesti kohti tavoitteita. 

Oman mielen mestariksi – itsensä johtamis- ja stressinhallintavalmennus on saatavilla sekä verkkokurssina että tuellisena valmennuksena.

Haluatko kuulua tulevaisuuden menestyjiin?

Valitse muuvisi!

Kevyesti parasta liiketoimintaa – ilolla!

Katso myös:

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!