Siirry suoraan sisältöön

Luovuus, innovatiivisuus ja palautuminen 

Parempaa palautumista ja oman mielen tuntemusta leikiten

Tarjoamme sinulle ja tiimillesi laajan kirjon erilaisia luovuutta ja innovatiivisuutta lisääviä sekä palautumista tehostavia menetelmiä, jotta jokainen löytää juuri itselleen ne tehokkaimmat ja mieluisimmat tavat lisätä luovuutta, innovatiivisuutta ja palautumista. 

Vain luomalla tyhjää tilaa – poistamalla jotain turhaa – pääsee luomaan jotain uutta. Silloin vapautuu myös tilaa ajatella ja kuunnella itseään, mikä on luovuuden ja innovatiivisuuden edellytys.

Palautumisen määrä, laatu ja keinot vaihtelevat suuresti elämäntilanteen ja yksilön omien tarpeiden ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. 

Leikiten tuloksiin!

Haluatteko lisätä luovuutta ja innovatiivisuutta sekä parempaa palautumista? Haluatteko päästä kevyesti tuloksiin ilon, leikin ja ainutlaatuisten eri aisteja sekoittavien ja yhdistävien harjoitusten avulla? Haluatteko kehittää luovuutta, innovatiivisuutta ja jaksamista iloisimmalla mahdollisella tavalla – elämyksellisesti?

Tarjoamme sinun ja tiimisi käyttöön erittäin monipuolisen palautumis- ja itsetuntemustyökalupaketin arjen haasteita tasapainottamaan, joista jokainen löytää varmasti itsellesi parhaiten sopivat työkalut jatkoa varten eri tilanteisiin. 

Haluatko kuulua tulevaisuuden menestyjiin?

Kevyesti parasta liiketoimintaa – ilolla!

Katso myös:

Tilaa uutiskirje!

OTA YHTEYTTÄ!

Lämmin kiitos viestistäsi 💗
Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää!

Päivänsara Hyvinvointipalvelut

hyvinvointipalvelut@paivansara.fi

Lähteitä

Kurssilla käytetyt lähteet

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!