Siirry suoraan sisältöön

Ilo: muistathan nauttia elämästä?

  • tehnyt

Ilo ja riemu, leikki ja hauskuus: kuuluvathan ne kiinteästi elämääsi? Tässä artikkelissa ajattelin muistuttaa sinua pitämään hauskaa ja nauttimaan elämästä!

Ilo keventää elämää. Mikäli arki on liian kiireinen, jotta olisi aikaa myös ilota, elämä voi tuntua pitkäli pelkältä suorittamiselta. Ilo ja nauru ovat myös äärettömän tehokkaita palautumiskeinoja!

Nauraminen pidentää ikää, kuuluu yksi lempisanonnoistani. Nauraminen mm. madaltaa elimistön stressihormonipitoisuuksia, vähentää kipukokemusta sekä vaikuttaa suotuisasti sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaan. Voit vilkaista lisää, mitä mielenkiintoista nauramisesta sanoo Wikipedia. 🙂 

Tilaa uutiskirje!

Yksi meidän parisuhteen kulmakivistä on lapsenomaisen riemun jakaminen, hetkessä eläminen ja yhdessä seikkaileminen. Aina se ei vaadi sen kummempia, vaan pelkästään aitoa läsnäolon taitoa. Ja ripauksen luovuutta.

Kävimme mieheni kanssa treffeillä jokunen aika sitten. Kiipesimme lähimetsän kalliolle, mukana termari ja pyllyalustat.

Joimme kuumaa glögiä ihaillen metsä-kahvilan upeaa näköalaa.

Oli ihan loistotreffit!

Elämänilo

Olemme myös käyneet pulkkamäessä. Ja taidemuseon sijaan ihailemassa katutaidetta. Sekä ulkomaanmatkojen sijaan tehneet päiväreissuja perheen kanssa lähiseudulle.

Tilaa uutiskirje!

Ilo ja nauru ovat parhaat rentouttajat

Kaipaatko myös lisää seikkailua ja hauskuutta arkeesi?

Pyri ajattelemaan luovasti: jos perinteinen juttu ei nyt onnistu, miten se voisi toteutua näissä olosuhteissa?

Supermahtavaa päivää sinulle ja muista myös nauttia elämän pienistä iloista!

💗:lla Anneli

PS. Mikäli elämästäsi puuttuu ilo, sinun kannattaa pysähtyä hetkeksi miettimään, mitä haluat elämältä. Mikäli et itse pohdi, mihin suuntaan haluat purjevenettä viedä, se joutuu helposti tuuliajoille. 

Lue vinkkejä elämän suunnan pohtimiseen tästä! Ja autan sinua myös löytämään ilon ja onnen elämääsi henkilökohtaisesti, jos ne puuttuvat elämästäsi juuri nyt ja ovat tervetulleita elämääsi! 🤗

Elämäntapa-valmennus

Hyvinvointivalmennus

Vahvuustaulu

Hyvinvointivalmennus

Tilaa uutiskirje!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
LinkedIn
Instagram
error: Content is protected !!